Arc B580 sistem toplama

Zombileym

Zeptopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar,

Yeni bir sistem toplamak için bazı bileşenler seçtim ve topladığım sistemin uyumluluğu, performansı ve verimliliği hakkında sizlerin görüşlerini almak istiyorum. Amacım, çoğu oyunu akıcı bir şekilde oynayabileceğim ve uzun süre sorunsuz kullanabileceğim bir sistem oluşturmak. Sizce bu sistem uygun mu veya eksik kalan bir nokta var mı?

Sorularım:

1. Sistemimde uyum problemi olabilecek bir bileşen var mı?

2. Seçtiğim PSU bu sistem için uygun mu yoksa gereğinden fazla mı?

3. Seçtiğim kasa , hava akışı ve montaj kolaylığı açısından yeterli mi?

4. Ekstra önerdiğiniz bir bileşen veya değiştirilmesi gereken bir parça var mı?

5. Sistemi topladıktan sonra ekstra bir şey (örneğin. Termal macun, kablo düzenleyici) almam gerekir mi?

Not: Sistem parçalarımın fotoğraflarını da aşağıya ekliyorum. Daha iyi değerlendirme yapabilmeniz için göz atabilirsiniz.

Şimdiden tüm yardımlarınız için teşekkür ederim!

Dosya Ekleri

• IMG_2042.png
    IMG_2042.png
    110,9 KB · Görüntüleme: 59
  • IMG_2041.png
    IMG_2041.png
    119,4 KB · Görüntüleme: 59
  • IMG_2040.png
    IMG_2040.png
    116,8 KB · Görüntüleme: 46
  • IMG_2039.png
    IMG_2039.png
    113,8 KB · Görüntüleme: 63
  • IMG_2038.png
    IMG_2038.png
    114,1 KB · Görüntüleme: 57
  • IMG_2037.png
    IMG_2037.png
    106 KB · Görüntüleme: 46
  • IMG_2036.png
    IMG_2036.png
    106,3 KB · Görüntüleme: 59
Son düzenleyen: Moderatör:
B580 sıkıntılı şu an, çok güçlü bir işlemcin yoksa aşırı performans düşüşleri oluyor. Sorun driver güncellemeleri ile çözülebilir mi bilmiyorum ama o kartı alacaksan en az 7700X ve üstü işlemcilerle kullanman lazım tam performans alabilmek için.

B580 sıkıntılı şu an, çok güçlü bir işlemcin yoksa aşırı performans düşüşleri oluyor. Sorun driver güncellemeleri ile çözülebilir mi bilmiyorum ama o kartı alacaksan en az 7700X ve üstü işlemcilerle kullanman lazım tam performans alabilmek için.

Peki genel topladığım sistem bileşenlerinden B580 dışında değiştirmem gereken bir şey var mı? B580 yerine ne tercih etmem lazım çok anlamıyorum şahsen oyun için alıyorum ama.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı