Baltam Sivri Hectopat Katılım 9 Nisan 2021 Mesajlar 910 28 Şubat 2025 #1 Sistemi yeni toplanmıştı, Windows güncellemelerini ve Intel güncellemelerini kuruyorken ekran gitti ve sinyal yoka düştü. Ne yapmalıyım?
Sistemi yeni toplanmıştı, Windows güncellemelerini ve Intel güncellemelerini kuruyorken ekran gitti ve sinyal yoka düştü. Ne yapmalıyım?
LarryB Kilopat Katılım 22 Ekim 2016 Mesajlar 196 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mart 2025 #11 Delete tuşuymuş hocam, deneyin bakalım. Artı 0 Eksi
KS KS Baltam Sivri Hectopat Katılım 9 Nisan 2021 Mesajlar 910 1 Mart 2025 #12 LarryB dedi: Delete tuşuymuş hocam, deneyin bakalım. Genişletmek için tıkla... Girdim hocam BIOS'a Artı 0 Eksi
LarryB Kilopat Katılım 22 Ekim 2016 Mesajlar 196 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mart 2025 #13 Harika, hiç umudum yoktu doğrusu. Anakart ışıklarından herhangi birisi yanıyor mu onu soracaktım sonraki aşamada Artı 0 Eksi
Harika, hiç umudum yoktu doğrusu. Anakart ışıklarından herhangi birisi yanıyor mu onu soracaktım sonraki aşamada
KS KS Baltam Sivri Hectopat Katılım 9 Nisan 2021 Mesajlar 910 1 Mart 2025 #14 LarryB dedi: Harika, hiç umudum yoktu doğrusu. Anakart ışıklarından herhangi birisi yanıyor mu onu soracaktım sonraki aşamada Genişletmek için tıkla... Bir şekilde girdim vallahi Artı 0 Eksi
LarryB dedi: Harika, hiç umudum yoktu doğrusu. Anakart ışıklarından herhangi birisi yanıyor mu onu soracaktım sonraki aşamada Genişletmek için tıkla... Bir şekilde girdim vallahi
LarryB Kilopat Katılım 22 Ekim 2016 Mesajlar 196 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mart 2025 #15 Bir format atmayı deneyin hocam. F11 ile boot menüsünü açabilirsiniz. Artı 0 Eksi
KS KS Baltam Sivri Hectopat Katılım 9 Nisan 2021 Mesajlar 910 1 Mart 2025 #16 LarryB dedi: Bir format atmayı deneyin hocam. F11 ile boot menüsünü açabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Sonra ne yapmalıyım? Sürücüyü kurmaya çalışırken yine kapanmasın? Einstein dedi: Sistemi televizyona takıp dener misin? Görüntü alabilirseniz DDU ile Intel ekran kartı sürücüsünü kaldırıp tekrar kurun. Genişletmek için tıkla... Bunu nasıl yapacağım? Tekrardan format atayım, geri dönüş yaparım. Teşekkürler. Artı 0 Eksi
LarryB dedi: Bir format atmayı deneyin hocam. F11 ile boot menüsünü açabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Sonra ne yapmalıyım? Sürücüyü kurmaya çalışırken yine kapanmasın? Einstein dedi: Sistemi televizyona takıp dener misin? Görüntü alabilirseniz DDU ile Intel ekran kartı sürücüsünü kaldırıp tekrar kurun. Genişletmek için tıkla... Bunu nasıl yapacağım? Tekrardan format atayım, geri dönüş yaparım. Teşekkürler.
LarryB Kilopat Katılım 22 Ekim 2016 Mesajlar 196 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mart 2025 #17 Windows güncellemelerini önce bir bitirin sonra Intel güncellemelerini kurmayı deneyin, aynı anda kurmayı deneyince hata oluşmuş olabilir. Rica ederim Artı 0 Eksi
Windows güncellemelerini önce bir bitirin sonra Intel güncellemelerini kurmayı deneyin, aynı anda kurmayı deneyince hata oluşmuş olabilir. Rica ederim
KS KS Baltam Sivri Hectopat Katılım 9 Nisan 2021 Mesajlar 910 1 Mart 2025 #18 LarryB dedi: Windows güncellemelerini önce bir bitirin sonra Intel güncellemelerini kurmayı deneyin, aynı anda kurmayı deneyince hata oluşmuş olabilir. Rica ederim Genişletmek için tıkla... Öyle denerim. @LarryB hocam şimdi her şeyi güncelledim ancak aygıt yöneticilerinde ekran kartı görünmüyor, Windows güncel gözüküyor. Hocam yine sinyal yoka düştü. Son düzenleme: 1 Mart 2025 Artı 0 Eksi
LarryB dedi: Windows güncellemelerini önce bir bitirin sonra Intel güncellemelerini kurmayı deneyin, aynı anda kurmayı deneyince hata oluşmuş olabilir. Rica ederim Genişletmek için tıkla... Öyle denerim. @LarryB hocam şimdi her şeyi güncelledim ancak aygıt yöneticilerinde ekran kartı görünmüyor, Windows güncel gözüküyor. Hocam yine sinyal yoka düştü.
LarryB Kilopat Katılım 22 Ekim 2016 Mesajlar 196 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mart 2025 #19 Baltam Sivri dedi: Öyle denerim. @LarryB hocam şimdi her şeyi güncelledim ancak aygıt yöneticilerinde ekran kartı görünmüyor, Windows güncel gözüküyor. Hocam yine sinyal yoka düştü. Genişletmek için tıkla... Hmm, Intel sürücülerini kurarken mi düştü? Artı 0 Eksi
Baltam Sivri dedi: Öyle denerim. @LarryB hocam şimdi her şeyi güncelledim ancak aygıt yöneticilerinde ekran kartı görünmüyor, Windows güncel gözüküyor. Hocam yine sinyal yoka düştü. Genişletmek için tıkla... Hmm, Intel sürücülerini kurarken mi düştü?
KS KS Baltam Sivri Hectopat Katılım 9 Nisan 2021 Mesajlar 910 1 Mart 2025 #20 LarryB dedi: Hmm, Intel sürücülerini kurarken mi düştü? Genişletmek için tıkla... Direk ekran kartın, Sorun hala devam etmekte. Son düzenleme: 1 Mart 2025 Artı 0 Eksi
LarryB dedi: Hmm, Intel sürücülerini kurarken mi düştü? Genişletmek için tıkla... Direk ekran kartın, Sorun hala devam etmekte.