Arc B580 vs RTX 5060 Ti 16 GB

wutris

Decapat
Daha fazla  
Merhaba Arc B580 sistemler 26 bin TL'den başlıyor, RTX5060 Ti 16 GB sistemler 39 bin TL'den başlıyor multi Frame Gen vb yazılımlar hariç saf kas gücünde çok fark yok. Sizce bu fiyat farkına değer mi?

Hazırda param Intel sistemlere yetiyor. Alayım mı? Yoksa 5060 için beklesem mi?(sadece oyun için monitör 1080p )

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba Arc B580 sistemler 26 bin TL'den başlıyor, RTX5060 Ti 16 GB sistemler 39 bin TL'den başlıyor multi Frame Gen vb yazılımlar hariç saf kas gücünde çok fark yok. Sizce bu fiyat farkına değer mi?

Hazırda param Intel sistemlere yetiyor. Alayım mı? Yoksa 5060 için beklesem mi?(sadece oyun için monitör 1080p )

Marka takintiniz yoksa B580 alınır.

Bütçeniz 25-30K arasında bir şey anladığım kadarıyla.
Bu ay sonuna doğru 9060 XT ve RTX 5060 satışa sunulması bekleniyor. Aceleniz yoksa bekleyin derim, kapmayanlardan belki bütçenize uygun bir hazır sistem bulabilirsiniz.
Acelem var derseniz de ve kasa için 25-30k için ayırabilirseniz, birkaç ana parçayı ikinci el seçerek RTX 4060/RX 7600 ve 7500F'li DDR5 sistem toplanabilir. İkinci el düşünürseniz eğer model önerisi de yapabilirim sizin için.
Şu son 2-3 ayda hazır sistem fiyatları biraz arttı, ikinci elden daha fiyat performans bir sistem oluşturmak daha makul bence.

AMD urünlerini kullandım ve gerçekten 9070 cok iyi olabilir ancak yazılım hataları ve diğer sorunlarından kaynaklı RTX 4070 Superden yana kullandım bence uzun vadeli düşünüyorsan NVIDIA'dan devam.

Hocam 9000 serisinde WattMan hatasının devam ettiğini bilmiyordum, sırf bu sebepten ötürü markayı terk etmek biraz garip değil mi sizce?

Bu hata sadece ekran kartının sorunu değil, sistemdeki bir hata veya herhangi bir yazılım engellemesinde sorun yaratıyor olabilir, aslında hepsinin çözümü var yok değil, ancak çözümleri uyguluyorsun geçiyor, bu hatanın kaynağı PC de olabilir, bir yazılımda.

Ben artık bu hata veya buna benzer hataların yaşama ihtimallerini bile düşünmek istemediğim için NVIDIA tercih ettim. Altını çizeyim bu benim tercihimdir.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı