Arc Raiders alınır mı?

Eskiden baya Tarkov oynardım ve çok severdim, ama aşırı zor ve gerici olduğu için uzun saatler gömemiyordum. Bazen hala indiresim geliyor ama hileler ve profesyonel oyunculardan dolayı pek saracağını düşünmüyorum ve zor yani. Bu oyun son zamanlarda çok dikkatimi çekiyor ve indirimde şu an. Çok kararsız kaldım sadece indirimde diye almak istiyorum ama herkes o kadar övüyor ki kafam çok karıştı, Tarkov'dan daha kolaymış sanırım siz ne dersiniz? Alsam mı oyunu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu oyunda hile önlemesi çok iyi, yapay zeka destekli anti cheat sistemi var. Ben bu tarz oyunları sevmememe rağmen 160 saat gömdüm hala da devam ediyorum. Lakin oyunda bir rebirth atma tarzı sistem var. Oyun içi ismi projeler olması lazım. O projeleri yapmak biraz uğraştırıyor, hele saatlerce oynayamayan bir oyuncu için imkansız. O projeyi yapan oyuncular oyunda +5 skill ile oyuna başlıyor, her sezon bu projeler için yapma süren var 2 ay falan. (istersen yapmıyorsun) eğer her gün saatlerce oynamıyorsan yapamazsın ve bir tık geri düşersin ama bu skiller inanılmaz derecede etki etmiyor oyuna. O yüzden her türlü keyif alırsın, hele arkadaşın da varsa inanılmaz akar gider. %100 alınır.

Bu oyunda hile önlemesi çok iyi, yapay zeka destekli anti cheat sistemi var. Ben bu tarz oyunları sevmememe rağmen 160 saat gömdüm hala da devam ediyorum. Lakin oyunda bir rebirth atma tarzı sistem var. Oyun içi ismi projeler olması lazım. O projeleri yapmak biraz uğraştırıyor, hele saatlerce oynayamayan bir oyuncu için imkansız. O projeyi yapan oyuncular oyunda +5 skill ile oyuna başlıyor, her sezon bu projeler için yapma süren var 2 ay falan. (istersen yapmıyorsun) eğer her gün saatlerce oynamıyorsan yapamazsın ve bir tık geri düşersin ama bu skiller inanılmaz derecede etki etmiyor oyuna. O yüzden her türlü keyif alırsın, hele arkadaşın da varsa inanılmaz akar gider. %100 alınır.
Lootlar çok karmaşık geldi gözüme, tarkov gibi değilde herşey teknolojik ürünler. Ve bazıları birbirini vururken bazıları birbirine ateş etmiyor bu sistemi tam anlayamadım.

Lootlar çok karmaşık geldi gözüme, tarkov gibi değil de her şey teknolojik ürünler. Ve bazıları birbirini vururken bazıları birbirine ateş etmiyor bu sistemi tam anlayamadım.

Hocam, lootlara alışıyorsun. Lootlara alışmak en kolayı, YouTube'da eğitici bir iki video izle oyunu almadan başlamadan önce çok daha iyi olur. Bazıları birbirini vururken bazısı ateş etmiyor çünkü bu oyuncuların arasındaki bir ifade: Dont shoot, i am friendly. Bunu der ise sıkmaz çoğu zaman. Bazısı hiçbir şey demeden bam güm girişir belli olmaz tabii oyuncunun insafına kalan bir şey. Ben böyle dont shoot, friendly deyip çok kişiyi arkasından vurdum o yüzden kimseye güvenme, gerekirse arkasını döndüğünde vur adamı bir şey olmaz bir iki sövüp geçer.

Lootlar çok karmaşık geldi gözüme, tarkov gibi değil de her şey teknolojik ürünler. Ve bazıları birbirini vururken bazıları birbirine ateş etmiyor bu sistemi tam anlayamadım.

Gerici derken ne demek istediniz hocam oynarken korkuyor muydunuz?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı