Arc Raiders alınır mı?

micheal owen

Kilopat
Yer
Istanbul
Daha fazla  
Arc Raiders alıp almamakta kararsızım. Solo oynayacağım, arkadaşlar pahalı diye almıyorlar. Bu sıralar sadece Valorant oynuyorum. Warhammer Space Marine 2 aldım, 3 saat oynadım, daha girmiyorum da hiç. Oyunun mantığını pek anlayamadım; hikâyeli online oyun gibi bir şey galiba. Sizce alınır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Space Marine 2 gibi vurdulu kırdılı, aksiyonu bol bir oyunu 3 saatte bıraktıysan, Arc Raiders'ın "pusma, gizlenme, dakikalarca yürüyüp tek mermide ölme" temposu seni çok çabuk bayabilir. Valorant hızlı, bu oyun ise sabır ve taktik istiyor.

Twitch'ten veya YouTube'dan "Solo Gameplay" videolarını izle. En azından fikir oluşsun kafanda, bana sorarsan alınır mı? Kesinlikle. Beklenti önemli ama.

Space Marine 2 gibi vurdulu kırdılı, aksiyonu bol bir oyunu 3 saatte bıraktıysan, Arc Raiders'ın "pusma, gizlenme, dakikalarca yürüyüp tek mermide ölme" temposu seni çok çabuk bayabilir. Valorant hızlı, bu oyun ise sabır ve taktik istiyor.

Twitch'ten veya YouTube'dan "Solo Gameplay" videolarını izle. En azından fikir oluşsun kafanda, bana sorarsan alınır mı? Kesinlikle. Beklenti önemli ama.

Tamamdır hocam yarın bakacağım, teşekkür ederim önerinz için.

Kesinlikle alınır. 1 haftadır solo olarak giriyorum ve çıkasım gelmiyor. Bugün solo denk geldiğim 20 kişi ile maderşah kestik. Aşırı eğlenceli.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı