kassandra13 Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 14 Temmuz 2014 Mesajlar 2.040 Çözümler 5 Bugün 00:19 #11 FC26 Ultimate Team için alacaksanız alınır, yoksa indirimde alabilirsiniz. Arc Raiders hype'ı geçebilir bana biraz donuk bir oyun gibi geldi.
FC26 Ultimate Team için alacaksanız alınır, yoksa indirimde alabilirsiniz. Arc Raiders hype'ı geçebilir bana biraz donuk bir oyun gibi geldi.
Hydra2234 Decapat Katılım 15 Temmuz 2023 Mesajlar 113 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 19:47 #12 Kasım_0 dedi: Hocam FC 26'yi ne amaçla alıyorsunuz? Ultimate Team içinse kesinlikle değer. Yani bu sebepleyse Arc Raiders'a göre her türlü daha mantıklı. Genişletmek için tıkla... Evet UT için alacaktım ama kararımı Arc Raiders'tan yana kullandım.
Kasım_0 dedi: Hocam FC 26'yi ne amaçla alıyorsunuz? Ultimate Team içinse kesinlikle değer. Yani bu sebepleyse Arc Raiders'a göre her türlü daha mantıklı. Genişletmek için tıkla... Evet UT için alacaktım ama kararımı Arc Raiders'tan yana kullandım.