Arc Raiders, Steam kış indirimlerinde indirime girer mi?

Mehmet_Ali08

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, biliyorsunuz önümüzde bir kış indirimi var. Bu dönemde Arc Raiders oyunu indirime girer mi? Girerse tahmini ne kadar girer acaba?

Çok sattılar belki maksimum 100-200TL bandında indirime girer veya Epic Games cashback kuponu vs verir. Diğer türlü oyunun kitlesi ve ilerleyişi bu kadar güzel ilerlerken indirime sokup kitle seviyesini düşüreceklerini sanmam.

Ben dahil oynayanların bir kısmı toxic küçük çocuk olmadığı için oynuyor. Seni vuran adamla bile kaliteli muhabbet edebiliyorsun yaptığı taktiği vs anlatıyor. Veya soloda birileriyle anlaşıp ekip şeklinde görev vs kasıyorsun. İndirime girerse kitlenin de çöplükten farkı kalmaz.

Büyük olasılıkla girmeyecek, girse bile %10 - 20 gibi bir indirim oranı alır. İndirime inşallah girer. Almayı düşünenler 1250 TL'ye G2A'dan alabilir.

İnşallah girmez. Ama girerse de maksimum %20 falan bekliyorum. Ben o yüzden çıktığı hafta aldım steam bakiyesinin üstünü tamamlayarak.

Büyük olasılıkla girmeyecek, girse bile %10 - 20 gibi bir indirim oranı alır. İndirime inşallah girer. Almayı düşünenler 1250 TL'ye G2A'dan alabilir.

Dün 1300 lira civarına bu yolla aldım kış indiriminde bu kadar düşme ihtimali yok alacaksanız buradan alın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı