Arc Raiders vs Helldivers 2

Makaleler
1
Merhaba arkadaşlar,
İkisi de ilgimi çekiyor ama arada kaldım. Sizce hangisi alınır? Hangisi eğlencelidir? Helldivers 2'de bazen 1 tane arkadaşım eşlik edecek ama hep olmaz. Arc Raiders oynarken ise tek oynayacağım. Tabii sunuculara girip arkadaş bulmayı denerim. Arc Raiders'da full loot kasacağız Battle Royale'e dönecek diye de biraz çekiniyorum.

Bence Arc Raiders alın daha güncel bir oyun oyuncu sayısı falan helldiversı katlıyor. Takım arkadaşı arıyorsanız Arc Raiders Türkiye sunucusu var oradan rahatlıkla bulabilirsiniz.

Bence Arc Raiders alın daha güncel bir oyun oyuncu sayısı falan helldiversı katlıyor. Takım arkadaşı arıyorsanız Arc Raiders Türkiye sunucusu var oradan rahatlıkla bulabilirsiniz.

Açıkçası oyuncu sayısı oynamaya yetecek kadar olsun bana yeter. Arc Raiders'a karşı korkum full loot yaptığım hızlıca sıkılacağım bir oyun olacak olması yoksa fazlasıyla ilgimi çekiyor.

Açıkçası oyuncu sayısı oynamaya yetecek kadar olsun bana yeter. Arc Raiders'a karşı korkum full loot yaptığım hızlıca sıkılacağım bir oyun olacak olması yoksa fazlasıyla ilgimi çekiyor.
Hocam çok sorun etmeyin 2 saate kadar oynayın beğenmezseniz iade edersiniz.

Hocam 100 saat kadar oynadım Arc Raider'sı yalan olmasın ufaktan sıkmaya başladı wipe süreci yordu bir tık.

Hocam 100 saat kadar oynadım Arc Raider'sı yalan olmasın ufaktan sıkmaya başladı wipe süreci yordu bir tık.

100 saat gameplay verse yeter bana hocam. Sizce bu oyunu diğer shooterlardan ayıran nedir? Sıradan düşmana ateş et tarzı olsa bu kadar popüler olmazdı diye düşünüyorum. Ayrıca robotlarla olan savaşlar nasıl iyi mi?

Robotlara karşı savaşmak zor ama eğlenceli robotun hareketleri yapay zekası falan bayağı kaliteli tatmin ediyor robotlara karşı savaşmak. Diğer shooterlerden ayıran özelliğide extraction shooter olması ilk defa bu türde oyun oynamama rağmen hoşuma gitti benim. Proxy chat falan da var diğer oyuncular ile anlık konuşabilmek güzel oluyor.

Net Helldivers 2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…