ARC Raiders'e 40 dolar verilir mi?

150 saatim var solo oynamayacaksan al. Soloyken beni darlıyor oyun fakat agalarla bayağı sarıyor. Normalde extraction shooter olarak DMZ'de 1500 saatim var, DMZ'den sonra bal gibi geldi oyun. Solo sarar diyorsan yine değer.

Solo oynayacağım büyük ihtimalle ama birilerini de bulabilirim. Oyunu bir alayım da gerisi kolay. Umarım sistemim kaldırır. Oyunun durumundan sonraki en düşündüğüm kısım da bu maalesef. Şu ana kadar sadece izleyerek bile olsa çok sarıyor. Oynaması da bir o kadar zevklidir diye tahmin ediyorum.

Sistem detayların nedir ki?
Sabit 30-60 fps aldıktan sonra bu bile halledebilir.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Dayı dene sevmezsen iade et. Ben deluxe edition aldım 4060ti ryzen 7800x3d 1440p 100 fps veriyor. Arkadaşta 1650 var 60 fps alıyor. Dlss teknolojisini performans yapınca akıyor genelde. Frame generation input lag yapıyor.

Arkadaşların varsa al. 50 saat kadar devirdim ama arkadaşlarımla oynamadığımda çekilmiyor. Ama solo şekilde de oynanıyor açıkçası. Solo olanlarla eşleştiğin için genelde tekil çatışmadan ziyade kimse kimsenin ekmeğine burnunu sokmuyor.

Dayı dene sevmezsen iade et. Ben Deluxe Edition aldım 4060 Ti Ryzen 7800x3D 1440p 100 FPS veriyor. Arkadaşta 1650 var 60 FPS alıyor. DLSS teknolojisini performans yapınca akıyor genelde. Frame Generation input lag yapıyor.

Dün sistemimle alakalı bir konu açmıştım. Cihazla alakalı detaylar konuda mevcut. Bu konuyu inceleyip görüşlerinizi belirtebilirsiniz.
Bende de 1650 var ama laptop olduğu için bir tık sıkıntı maalesef.
@Kırık Pena @polat.cbk

Son düzenleme:
Hayır, reklam için yayıncılara parayı basmışlar sadece. Bir süre sonra keşfetinde görmezsin bile merak etme.

Oyun benim de hoşuma gitti ama 40 dolar verilir mi emin değilim. En azından bölgesel fiyatlandırma yaparak 25-30 dolardan çıkış yapabilirlerdi.

Almışken deluxe bile alınır.
Benzeri çok az oyun var (aynı keyfi alabileceğin belki tarkov olabilir ama daha sorunlu bi oyun) , hem solo hem takımla oynadım. Solo'da daha pve ağırlıklı, takımda daha pvp ağırlıklı geçiyor oyun.

Hayır, reklam için yayıncılara parayı basmışlar sadece. Bir süre sonra keşfetinde görmezsin bile merak etme.

Ne saçmalıyorsunuz Allah aşkına ya? Ne rekla mı? Ne parası? Sırf sizin hoşunuza gitmeyen bir oyun diye başkalarına yalan dolan şeyler demeyi ne çok seviyorsunuz. Konunun altındaki tüm yorumlar saçmalık. PUBG oyna diyenler mi dersin, oyun hiç unique diyenler mi dersiniz? Allah aşkına ne yaşıyorsunuz siz ya? Oyun senelerdir çıkmış oyuncu kitlesini önemseyen en iyi extraction PvE PvP shooter oyunu. Tarkov 10 senedir erken erişimde olmasına rağmen çıkışını bile düzgün yapamadı geçen. Rezil bir oyun tamamen. Arc raiders ise play testlerinden beri oyunculara değer veren. Fikirleri alıp oyuna uyarlanan ve genel olarak inanılmaz bir iş çıkaran bir oyun. Embarkın kitleyi önemsemesi ve kalitesi The Finals'dan biliniyor zaten. Konu sahibine şunu diyeyim. Toplam 170 180 saatim falan var. Her maçta farklı bir şey yaşıyorum. Bazen ihanet bazen arkadaşlık değişiyor. Oyun 40 doları hak eden bir oyun. Aşağıya Steam incelememi bırakıyorum okumak isterseniz. Oyunu oynamadan izleyerek laf edenleri aldırış etmeyin lütfen.

PUBG beleş onu oyna. Değmez.

Bu kafa yapısı nereden geliyor halen anlamış değilim, 13 yaşında falan mısınız acaba?

Technopat içinde çok fazla olmaya başladı böyle insanlar, ciddi anlamda hiçbir fikir sahibi olmadan en ufak konuya en alakasız mesajı atanlar. 5 senedir buralardayım eskiden güzeldi :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…