Tanzanyalı Ökkeş Centipat Katılım 8 Ocak 2023 Mesajlar 112 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Nisan 2023 #1 Sizce almaya değer mi? Ya da önerdiğiniz skin var mı? Şu an hesapta 2000 VP var.
eyre Kilopat Katılım 6 Aralık 2020 Mesajlar 5.179 Makaleler 2 Çözümler 41 22 Nisan 2023 #2 Bence alınır, fazlasıyla hoşuma gitti. Sizin zevkinize ve paranıza bağlı.
Tanzanyalı Ökkeş Centipat Katılım 8 Ocak 2023 Mesajlar 112 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Nisan 2023 #3 eyre dedi: Bence alınır, fazlasıyla hoşuma gitti. Sizin zevkinize ve paranıza bağlı. Genişletmek için tıkla... Değerli yorumunuz için teşekkürler.
eyre dedi: Bence alınır, fazlasıyla hoşuma gitti. Sizin zevkinize ve paranıza bağlı. Genişletmek için tıkla... Değerli yorumunuz için teşekkürler.
Swearr Hectopat Katılım 5 Nisan 2020 Mesajlar 502 Çözümler 2 22 Nisan 2023 #4 Tanzanyalı Ökkeş dedi: Sizce almaya değer mi? Ya da önerdiğiniz skin var mı? Şu an hesapta 2000 VP var. Genişletmek için tıkla... Animasyonları müthiş alınır bence.
Tanzanyalı Ökkeş dedi: Sizce almaya değer mi? Ya da önerdiğiniz skin var mı? Şu an hesapta 2000 VP var. Genişletmek için tıkla... Animasyonları müthiş alınır bence.
Kayzear Decapat Katılım 10 Mart 2023 Mesajlar 326 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Nisan 2023 #5 Alınır.
JaMorantt Megapat Katılım 9 Haziran 2017 Mesajlar 414 Çözümler 1 Yer Samsun Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 23 Nisan 2023 #6 Tanzanyalı Ökkeş dedi: Sizce almaya değer mi? Ya da önerdiğiniz skin var mı? Şu an hesapta 2000 VP var. Genişletmek için tıkla... Ben begendim, direkt seti alacagim ama her silah renginin farkli animasyonu oldugu icin cok fazla radyanit lazim o birazcik sıkıntı. Phantom olarak iste protokol, blastx, oni, yagmaci oneriyorum.
Tanzanyalı Ökkeş dedi: Sizce almaya değer mi? Ya da önerdiğiniz skin var mı? Şu an hesapta 2000 VP var. Genişletmek için tıkla... Ben begendim, direkt seti alacagim ama her silah renginin farkli animasyonu oldugu icin cok fazla radyanit lazim o birazcik sıkıntı. Phantom olarak iste protokol, blastx, oni, yagmaci oneriyorum.