Arcade Yarış Oyunu Önerisi

EADMR

Decapat
Daha fazla  
Meslek
Uzman Memur
Yakın zamanda yeni bir sistem topladım. Malum sistemi toplayınca sıra geldi güzel bir oyun oynamaya. Bu sebeple Arcade tarzında ve modifiye imkanları iyi olan (Underground 2 tarzı) oyun önerilerinizi bekliyorum. The Crew 2'yi inceledim, açıkçası oyunun cok fazla alana bölünmüş olması (bot ve uçak kullanma gibi) gerçekçiliğini düşürdüğünü hissettiğimden beğenmedim. Forza Horizon serisinin ise direksiyonun solda bulunması ve trafiğin soldan akması sebebiyle çok ısınamıyorum. NFS Payback için ise çok kötü yorumlar mevcut. Tavsiyelerinizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
NFS Payback bitirmiştim bu yaz. Gayet güzel oyun. Farklı yarış modlarıyla (özellikle Drift) son yıllarda çıkan NFS oyunlarından eski NFS oyunlarına en çok benzeyeni bu olmuş.
Öneriniz için teşekkür ederim bende NFS Payback almaya yakınım ama oyunda ekstra satın alma gerekiyor mu? Tek oyuncu olarak ilerleme konusunda sıkıntı yaşar mıyım?

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı