Sürprizbozan Arcane 2. sezon 2. kısım çıkış yaptı

Bu konuda spoiler olduğundan sürprizbozan olarak işaretlenmiştir. Spoiler olmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

pidee

Kilopat
Makaleler
2
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
HP Victus 16 - RTX 4050 Laptop GPU - Ryzen 7 7840HS - 16GB RAM - 500GB SSD
Saat 11 gibi yüklemişler siteye, 2. bölümü izliyorum şu an. İzleyen varsa görüşlerini belirtebilir. Güzel gidiyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bir izleseydik şöyle hani yüklenir yüklenmez :d
At koşturmuyor ya hafta içi açılırdı konu.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bir izleseydik şöyle hani yüklenir yüklenmez :d
At koşturmuyor ya hafta içi açılırdı konu.

Zaten 2 saat sürüyor toplam, izleyen olmuş olabilir.

Arcanein saf olay örtüsünden çıkmış bir senaryo ama yapımcı stüdyonun gittikçe sanatsal olma anlayışına çok iyi uymuş. 3. Kısım büyük ihtimalle en iyisi olacak.

Arcanein saf olay örtüsünden çıkmış bir senaryo ama yapımcı stüdyonun gittikçe sanatsal olma anlayışına çok iyi uymuş. 3. Kısım büyük ihtimalle en iyisi olacak.
3 sezon değil de 2 sezon olmasının sıkıntıları ortaya çıkmaya başladı. Son 3 bölüme 50 tane konu bıraktılar. Vander'in benliğine döndüğü bir son olur umarım.

3 sezon değil de 2 sezon olmasının sıkıntıları ortaya çıkmaya başladı. Son 3 bölüme 50 tane konu bıraktılar. Vander'in benliğine döndüğü bir son olur umarım.

Bana arcane biraz daha şu zamana kadar olan konular gibi geldi sonuçta arcane bitiyor dediler piltover ve zaun demediler eğer böyleyse gayet güzel ama değil ise sıkışık olacak. Ama dediğim gibi yapıp cammile falan da başka bir dizide işlerlerse harika olur

Gördüğümüz şeyler çünkü hikayede var şu ana kadar mesela 2. Kısım 3. Bölümdeki Jayce ın yaptığı şey hikayesinde geçiyor. 3. Kısımın fragmanını izlediysen oradaki bazı olaylar da geçiyor ama sadece nasıl olduğu bilinmiyordu.

Bana arcane biraz daha şu zamana kadar olan konular gibi geldi sonuçta arcane bitiyor dediler piltover ve zaun demediler eğer böyleyse gayet güzel ama değil ise sıkışık olacak. Ama dediğim gibi yapıp cammile falan da başka bir dizide işlerlerse harika olur

Gördüğümüz şeyler çünkü hikayede var şu ana kadar mesela 2. Kısım 3. Bölümdeki Jayce ın yaptığı şey hikayesinde geçiyor. 3. Kısımın fragmanını izlediysen oradaki bazı olaylar da geçiyor ama sadece nasıl olduğu bilinmiyordu.
Piltover ve Zaunla ilgili başka dizi yapacaklarına Arcane 3. sezon yaparlardı. Noxus falan yaparlar herhalde ama sanmıyorum ki yapılsın, çok uzun sürede ve çok masraflı üretiliyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı