Ben 2. sezonu izlerken olayı tam kavrayamadım hikayeyi çok anlatmak istememişler gibi hele son kısımlar çok üstü kapalı bir şey izliyor gibi hissettim. Ya da ben salağım hiçbir şey anlamadım... Viktor ve Jayce çok sakin ve çok elit bir şekilde bir şeyi tartışıyorlar. Sohbet ediyorlar her fırsatta. Ama ne tartıştıklarını ne düşündüklerini anlayamıyoruz.
Viktor üstün ırk yaratma çabası içinde sanırım ama diziden tamamen mantık hatası fışkırıyor. Sonda Jinx'in ölümü üstüne bile düşünmemişler. Öldürelim de nasıl öldüğü önemli değil demişler. Bu da mantık hatası bu arada. Viktor davasından vazgeçiyor, herkes iyileşiyor ne hikmetse bizim kızlarımızın bir tek babasının hastalığı devam ediyor robot olarak kalmış. Vayy bee...
Benim sezonlara puanım şöyle;
İlk sezon: 9.5/10
İkinci sezon: 6/10
İkinci sezon tek sevdiğim şey karakterler çok daha güzel işlenmişti. Jinx'in iç dünyası ve iyileşme süreci. Çocuk karakterle kurduğu bağ. Onun yanında Vi ve Cait'in ilişkisi bunlar güzeldi. Donuk karakterler yerine duygu dolu karakterler izledik.
Bir de unutmuştum bak şimdi aklıma geldi. Kara güllüler var Ulan hayatımda bu kadar yüceltilip bu kadar çok geçiştirilen bir hikaye silsilesi görmedim. Geldiler gözüktüler hiçbir şey olmamış gibi geri çıktı diziden.
Bahsetigin gibi dizide bayağı bir mantık hatası var ama dizinin beni çeken kısmı vanderin, hikayesi içine çekti hiç bitsin istemedim o kadar üzülmüştüm ve merak etmiştim onun harici işleyiş iyi bence.
Bahsetigin gibi dizide bayağı bir mantık hatası var ama dizinin beni çeken kısmı vanderin, hikayesi içine çekti hiç bitsin istemedim o kadar üzülmüştüm ve merak etmiştim onun harici işleyiş iyi bence.
Dizi zaten karakter işleyişleri konusunda 10 numara bir sezondu ama ana hikaye örgüsü ve etrafta dönen kraliyet mevzularını anlamak imkansızdı. Şu 9 bölümden çok sağlam 2 sezon çıkarabilirlerdi, ama her şeyi birbirine katıp geçiştirmeyi tercih etmişler diye yorumladım. Hele son 3 bölüm felaket.
7. bölüm paralel evrende Ekko ve Jinx'in hikayesi mesela ana hikaye için çok gereksizdi ama çok da güzeldi. İyi ki çekmişler dedim. Ama ana hikayeye katkısı neredeyse 0. Yani hikayeleri bu kadar sıkıştırıp saçma hallere sokacaklarına 7. bölüm gibi daha relax çekebilirlerdi. 9 bölüm az geldiyse 15 bölüm yap. Ya da 2 sezon yap. Ama hikayeyi hiç etme be... Son 3'lemede buram buram Netflix geçiştirmesi hissettim. Hızlıca hikayeyi toplayıp bitirelim demişler.
Aynısı bende öyle hissettim hatta son 2 bölümde sıkıldım sara sara izledim anlamadığımdan sonra dedim tekrar izleyeyim 2. sezonu belki anlarım bir daha izledim yok yine anlamadım ya ben salağım ya da dizi çok üstünü örtmüş dedim sonradan herkes aynı fikirde olduğunu görünce anladım olayı ben çözemediğim şey anomali çoklu evrenler Hextech falan her şey o kadar hızlı geliştiki Hextech diyorduk bir anda anomali oldu bir anda kara gül falan 7. bölüm gelince kafam normale döndü bir tebessüm oluştu sonra 8 ve 9 gelince geri aynı çok güzel sahneler vardı konularda güzeldi keşke 15 20 bölüm olsaydıda hepsi tane tane işlenseydi.