Sürprizbozan Arcane finali nasıldı?

Bu konuda spoiler olduğundan sürprizbozan olarak işaretlenmiştir. Spoiler olmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Jinx ölmedi. Heimerdinger ölmedi. Warwick %99 ölmedi.

Hocam nerede buldunuz? Ben Getir'de gördüm, sipariş ettim ama düz Red Bull geldi.
Geçen bakacaktım var mı diye aklımdan çıkmıştı. Bugün bakayım dedim. ŞOK'ta vardı ve indirimdeydi. 45 TL'den 37.5 TL'ye düşmüştü. 250ml olan ama. 2 tane yapıştırdım hemen. Almak isteyen varsa kontrol edebilir.

Dosya Ekleri

• 20241219_133209.jpg
    145,2 KB · Görüntüleme: 46
Jinx ölmedi. Heimerdinger ölmedi. Warwick %99 ölmedi.

Hepsine değinebilirler çıkacak spin-off dizilerde. En çok ekko ve jinx'i merak ediyorum. Sezon 2'nin 7. bölümünde o kadar çok üstüne düştüler ve 9. bölümde ekko ve jinx arasındaki sahneleri de göstermediler ben çıldırdım resmen. Noktalanmamış bir hikaye var ve bu hikayeyi kendim tamamlayasım geliyor sürekli. İlk defa bir dizi bana bunu yaşattı.

Bu arada benim kafada kurduğum senaryo şöyle:
Eki Görüntüle 2377591
Eki Görüntüle 2377592
Bu resimlerde gördüğünüz gibi. Bu sahnede Jinx arkasından yaklaşacak ve ölmediğini, başına ne geldiğini filan anlatarak başlayacak, sonrasında sabaha kadar konuşma, muhabbet, 7. bölümdeki gibi öpüşme vs. olabilir ardından da Jinx ile vedalaşacaklar çünkü Jinx gitmek, Ekko'da kalmak zorunda hissediyor. Gerisi de Arcane son sahne zaten.

Son düzenleme:
Her şey kasıtlı yapılmış. Amaçları tam olarak ne bilmiyorum ama muhtemelen Marvel Evreni gibi bir evren kurmak istedikleri için diğer karakterlerin/diyarların dizilerini de hızlıca çekip çıkartmak istiyor gibiler. Zaten ilk sezon ile 2. sezonun yapım süreleri arasında farktan bunu amaçladıkları belli gibi. Bu sebeple 3. sezonu yapmak yerine tamamını 2. sezona sığdırıp aceleci ve yüzeysel bir hikaye anlatımı tercih etmişler. Özellikle 2. kısımdan sonrası resmen fragman gibi olmuş.

Resimler gözükmüyor hocam ama bahsettiğiniz sahneyi anladım. Güzel bir senaryo. Benim aklıma gelen soru Warwick kayıp olduğu için Jinx onu da yanına mı aldı acaba? Şu artbooku PDF olarak indirdim ama bakmak nasip olmadı. Belki oradan daha detaylı bilgiler çıkardı.

Bir de nedendir bilmiyorum ama Jinx diğer diyarlarla bağlantı sağlama konusunda kilit bir karakter olacakmış gibi geliyor bana.

Son düzenleme:

Nereden indirdiniz hocam artbooku.

Resimleri yeniden ekliyorum:

Warwick kayıp olduğu için Jinx onu da yanına mı aldı acaba?
Bunu yapsa bile lore için pek uygun olmazdı sanki, Jinx Vi'ye "onu kurtaramazsın" dediğinde bunu denemeye değmeyeceğinin farkındaydı (ki en çok o ister kurtulmasını yıllarca ölmesinden kendini sorumlu tuttuğu halde). WW ölmediyse bile artık tamamen bilincini kaybetmiş bir kurt adam sadece. WW'ye rework gelmediğine göre son haline gelmesini sağlayacak değişimler geçirmesi lazım. Zaun'un Belası haline ancak bu değişimler sonrası gelebilir.

Marvel Evreni gibi bir evren kurmak istedikleri için diğer karakterlerin/diyarların dizilerini de hızlıca çekip çıkartmak istiyor gibiler.
Zaten orası belli evet. Ondan ötürü de milleti bu kadar bekletmeyelim düşüncesi ile birçok projeyi aynı anda (1'i hariç o zaten 1-1,5 yıldır geliştirme aşamasındaymış) devreye soktular. Şuanda bildiğimiz kadarıyla 6 ayrı proje geliştiriliyor.
1-) Noxus (1 yıldan fazla bu resmen doğrulandı)
2-) Demacia
3-) Ioina
4-) Spin-off 1
5-) Spin-off 2
6-) Spin-off 3

Spin-offlardan birisi çok büyük ihtimal dediğim senaryoya değinebilir ama göreceğiz.

Dosya Ekleri

• 469689944_2943431992481021_9110363819602194107_n.jpg
    45,2 KB · Görüntüleme: 31
  • 469574827_2943432019147685_5831247133820659354_n.jpg
    52,7 KB · Görüntüleme: 29
Son düzenleme:
Nereden indirdiniz hocam artbooku.
Reddit'te biri her şeyi detaylı olarak paylaşmıştı. Artbook dışında da bir sürü şeyler vardı.

Warwick'in Viktor tarafından yükseltilmiş halinin oyuna standart hali olarak değil ancak kostüm olarak eklenmesi gerekli bence çünkü orada Viktor'un etkisiyle değişim geçirmiş durumda. Normal hali değil o. Karakterin final versiyonu Singed'in serumu enjekte etmesiyle oluştu zaten. Görünüş olarak oyundakiyle az çok aynıydı (yüzünün Vander'i anımsatması hariç), zihinsel olarak da anıları silindi. Bir nevi iradesi olmayan bir kurt adama dönüştü. Böylelikle oyundaki karaktere rework yapılmasına bir engel kalmadı ama neden rework yapmadılar onu anlamadım.

Benim asıl takıldığım konu Viktor reworku oldu çünkü eski hali daha iyiydi bence. Arcane'deki hali ayrı bir kostüm olarak eklenmeliydi. Leblanc da aynı şekilde bence. Hepsinin ayrı bir kostüm olarak eklenip standart hallerinin aynı kalması çok daha iyi olurdu sanki.

Son düzenleme:

Yani mantıken WW'yi de rework yapmaları lazım ama bu daha değişim geçireceğini filan da gösteriyor olabilir. Yıllardır canon olmayışı yüzünden bu tarz ikilikler çıktı ortaya ama ilerleyen dizilerde her şey tek bir yapıya geçecektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…