7 784386 Centipat Katılım 11 Mayıs 2024 Mesajlar 216 6 Eylül 2024 #1 LoL hakkında çok bir bilgim yoktur. Arada sırada eğlencesine oynarım sadece. Arcane izlenir mi? LoL hakkında bilgi olmadan anlar mıyım? Son düzenleyen: Moderatör: 6 Eylül 2024
LoL hakkında çok bir bilgim yoktur. Arada sırada eğlencesine oynarım sadece. Arcane izlenir mi? LoL hakkında bilgi olmadan anlar mıyım?
D Diamant Decipat Katılım 21 Ağustos 2024 Mesajlar 1.065 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Eylül 2024 #2 Ben şahsen oyunundan nefret ettiğim için izlemeye gerek duymadım . LoL'ü oynamış olmanıza gerek yok, çoğu kişi beğeniyor bir şans verebilirsiniz.
Ben şahsen oyunundan nefret ettiğim için izlemeye gerek duymadım . LoL'ü oynamış olmanıza gerek yok, çoğu kişi beğeniyor bir şans verebilirsiniz.
Aligatör Hectopat Katılım 18 Ekim 2020 Mesajlar 2.322 Makaleler 1 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Eylül 2024 #3 Aşırı LoL fanı olmanıza gerek yok, birkaç karakteri bilseniz yeterli anlamak için. Eğlenceli dizi, izlenir bence.
Aşırı LoL fanı olmanıza gerek yok, birkaç karakteri bilseniz yeterli anlamak için. Eğlenceli dizi, izlenir bence.