Sürprizbozan Arcane son bölüm hakkında

Bu konuda spoiler olduğundan sürprizbozan olarak işaretlenmiştir. Spoiler olmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

erenssss

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba Arcane son bölümdeki olay canımı sıktı. Sizce Jinx ölmüş olabilir mi? Moralimi bozan bir son yaşadım. Az önce Jinx öldüyse eğer her maç Jayce banlayacağım. Jayce karakterine bir tık uyuz kaptım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ölmediği kesin, sadece gizem katıp konuşulması için yaptıkları bir şey işe de yaradı. Adamlar boşuna mı 3 sahne koymuşlar sona, anlayalım diye. Bence gereksiz gizem, balonla uzaklaşırken 1 kare gösterseler tamamdı. İlerleyen yıllarda kesin tekrar görünecektir. Live-action dizi söylentisi de var, belki animasyon kadar uzun sürmez, 1-2 seneye yeni şeyler gelir. Marvel gibi bir evren hedefleri var. Bu yolda her karakterin önemi var, ana karakterleri harcamazlar kolay ama animasyona devam ederlerse 4 senede 1 sezondan fazla çıkartamazlar. Bakalım ne yola gidecekler. Ayriyetten İsha'yı harcayan senaryo yazarının taaa a.....

Bence isha yaşıyor
Ölmediği kesin, sadece gizem katıp konuşulması için yaptıkları bir şey işe de yaradı. Adamlar boşuna mı 3 sahne koymuşlar sona, anlayalım diye. Bence gereksiz gizem, balonla uzaklaşırken 1 kare gösterseler tamamdı. İlerleyen yıllarda kesin tekrar görünecektir. Live-action dizi söylentisi de var, belki animasyon kadar uzun sürmez, 1-2 seneye yeni şeyler gelir. Marvel gibi bir evren hedefleri var. Bu yolda her karakterin önemi var, ana karakterleri harcamazlar kolay ama animasyona devam ederlerse 4 senede 1 sezondan fazla çıkartamazlar. Bakalım ne yola gidecekler. Ayriyetten İsha'yı harcayan senaryo yazarının taaa a.....

Arkadaş yazmış zaten. O 3 sahne sebebiyle ölmediği kesin gibi bir şey. Sadece Jinx'i göstermiyorlar bizi.

Bence isha yaşıyor
Isha kesin olarak öldü. Zaten yaşaması da mantıklı değil çünkü yaşasa hem Jinx ile VI'nin arası daha da açılacaktı hem de Jinx Isha'nın ölümünden etkilenip tam olarak iyi tarafa geçmezdi. Ama ne olursa olsun onun ölümüne ben de üzülmedim değil. Jinx'in karakter gelişimi için harcanmış oldu bir nevi.

Arkadaşlar merhaba Arcane son bölümdeki olay canımı sıktı. Sizce Jinx ölmüş olabilir mi? Moralimi bozan bir son yaşadım. Az önce Jinx öldüyse eğer her maç Jayce banlayacağım. Jayce karakterine bir tık uyuz kaptım.
Abi Jayce'e kafayı takmış olanları ben çözemiyorum. Jayce Ekko ile birlikte hikayenin en kilit karakterlerinden biriydi. Jayce olmasa bir kere hextech denen bir şey olmayacaktı. Öldürdüğü çocuk da kazayla ölen bir çocuktu. Warwick olayında sorumlu zaten Singed'di. Her şeyi geçtim oyunda yarının koruyucusu/savunucusu diye geçen bir karakterin düşman sanılıp lore'da asıl kötü olan Viktor'un savunulması garibime gitti. Viktor'un kötü karakter olduğu zaten hikayenin gidişinden belliydi. Dizi yapımcıları ufak bir ters köşe yapmış ve çoğu izleyiciyi bu tuzağa düşürmeyi başarmış.

Jayce'in benim gözümde iki sıkıntısı vardı. Biri çekingen/korkak olması dolayısıyla tam sınırlarına ulaşamamış olması ve bu durumun verdiği kararları olumsuz etkilemesi, ikincisi ise tüm bu olayların merkezinde olmasına rağmen kendi başına değil başkasının talimatıyla hareket ediyor olmasıydı. Bir nevi kukla/araç olarak kullanılmasıydı.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı