Kuzey28 Decapat Katılım 29 Nisan 2023 Mesajlar 586 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Kasım 2024 #1 3 tane Vandal'ım var. Delipop asil ve yağmacı bunların arasına bir de arcane alayım mı alırsam sıkılır mıyım kısa sürede?
3 tane Vandal'ım var. Delipop asil ve yağmacı bunların arasına bir de arcane alayım mı alırsam sıkılır mıyım kısa sürede?
Grim Reaper Kilopat Konsol Ligine Hoş Geldin Katılım 3 Nisan 2021 Mesajlar 5.570 Çözümler 13 Yer İzmir 8 Kasım 2024 #3 Arcane Sheriff gibi bir kez satılacaksa bence al. Güzel görünüyor skin.
Kuzey28 Decapat Katılım 29 Nisan 2023 Mesajlar 586 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Kasım 2024 #4 @Grim Reaper ben skini beğendim fakat alan herkes 1 2 saat sonra sıkılmış skinden.
Furkan Borak Hectopat Katılım 17 Temmuz 2022 Mesajlar 4.808 Makaleler 1 Çözümler 27 Yer Kocaeli, Karamürsel 8 Kasım 2024 #5 İleri de satmak istersen al. Yoksa alınmaz.
Grim Reaper Kilopat Konsol Ligine Hoş Geldin Katılım 3 Nisan 2021 Mesajlar 5.570 Çözümler 13 Yer İzmir 8 Kasım 2024 #6 Kuzey28 dedi: @Grim Reaper ben skini beğendim fakat alan herkes 1 2 saat sonra sıkılmış skinden. Genişletmek için tıkla... Sıkılırım diye korkmayın bence hocam her skin eninde sonunda sıkıyor (Özel harekat Phantom ve Kaos Vandal hariç) alırsınız değişiklik olur rastgele takarsınız her maç farklı skin gelir.
Kuzey28 dedi: @Grim Reaper ben skini beğendim fakat alan herkes 1 2 saat sonra sıkılmış skinden. Genişletmek için tıkla... Sıkılırım diye korkmayın bence hocam her skin eninde sonunda sıkıyor (Özel harekat Phantom ve Kaos Vandal hariç) alırsınız değişiklik olur rastgele takarsınız her maç farklı skin gelir.
Kuzey28 Decapat Katılım 29 Nisan 2023 Mesajlar 586 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Kasım 2024 #7 @Furkan Borak hesabımı satmayı düşünmüyorum. @Grim Reaper hocam galiba almayacağım onun yerine sheriff skinim yok seri tetik sheriff almayı düşünüyorum mağazama gelince.
@Furkan Borak hesabımı satmayı düşünmüyorum. @Grim Reaper hocam galiba almayacağım onun yerine sheriff skinim yok seri tetik sheriff almayı düşünüyorum mağazama gelince.
iReassess Hectopat Katılım 23 Nisan 2023 Mesajlar 1.214 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Kasım 2024 #8 Kuzey28 dedi: 3 tane Vandal'ım var. Delipop asil ve yağmacı bunların arasına bir de arcane alayım mı alırsam sıkılır mıyım kısa sürede? Genişletmek için tıkla... Almayin, gordugum en berbat skinlerden biri.
Kuzey28 dedi: 3 tane Vandal'ım var. Delipop asil ve yağmacı bunların arasına bir de arcane alayım mı alırsam sıkılır mıyım kısa sürede? Genişletmek için tıkla... Almayin, gordugum en berbat skinlerden biri.
Kuzey28 Decapat Katılım 29 Nisan 2023 Mesajlar 586 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Kasım 2024 #9 @İreassess tamam hocam. Arkadaşlar arcane Vandal yerine sheriff skini alacağım hangi sheriff skinini önerirsiniz benim aklımda seri tetik var.
@İreassess tamam hocam. Arkadaşlar arcane Vandal yerine sheriff skini alacağım hangi sheriff skinini önerirsiniz benim aklımda seri tetik var.
Furkan Borak Hectopat Katılım 17 Temmuz 2022 Mesajlar 4.808 Makaleler 1 Çözümler 27 Yer Kocaeli, Karamürsel 8 Kasım 2024 #10 Clasic yoksa clasic alın, clasic varsa Anomali sherrif alın, candır.