Grim Reaper Kilopat Konsol Ligine Hoş Geldin Katılım 3 Nisan 2021 Mesajlar 5.570 Çözümler 13 Yer İzmir 8 Kasım 2024 #21 Kuzey28 dedi: @Prime777 tamam hocam sağ olun. Arkadaşlar aldım arcane Vandal'ı. Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun. Sıkılınca randoma takarsın skini olur biter.
Kuzey28 dedi: @Prime777 tamam hocam sağ olun. Arkadaşlar aldım arcane Vandal'ı. Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun. Sıkılınca randoma takarsın skini olur biter.
Kuzey28 Decapat Katılım 29 Nisan 2023 Mesajlar 586 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Kasım 2024 #22 @Grim Reaper evet hocam sağ olun.
R rashwennd Centipat Katılım 13 Ekim 2023 Mesajlar 49 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Kasım 2024 #23 Kuzey28 dedi: @Prime777 tamam hocam sağ olun. Arkadaşlar aldım arcane Vandal'ı. Genişletmek için tıkla... İiyki almışsın çok güzel Vandal.
Kuzey28 dedi: @Prime777 tamam hocam sağ olun. Arkadaşlar aldım arcane Vandal'ı. Genişletmek için tıkla... İiyki almışsın çok güzel Vandal.
Kuzey28 Decapat Katılım 29 Nisan 2023 Mesajlar 586 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Kasım 2024 #24 @rashwennd evet hocam fakat radyanitim yok yükseltemiyorum.
chevre Decapat Katılım 5 Mayıs 2023 Mesajlar 183 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Kasım 2024 #25 Kuzey28 dedi: @İreassess tamam hocam. Arkadaşlar arcane Vandal yerine sheriff skini alacağım hangi sheriff skinini önerirsiniz benim aklımda seri tetik var. Genişletmek için tıkla... Seri tetik ya da sır çiçeği.
Kuzey28 dedi: @İreassess tamam hocam. Arkadaşlar arcane Vandal yerine sheriff skini alacağım hangi sheriff skinini önerirsiniz benim aklımda seri tetik var. Genişletmek için tıkla... Seri tetik ya da sır çiçeği.
Kuzey28 Decapat Katılım 29 Nisan 2023 Mesajlar 586 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Kasım 2024 #26 @chevre hocam 1 2 hafta sonra seri tetik almayı düşünüyorum.
Hlina Moderasyon Ekibi Üyesi Süper Moderatör Zamanın Tanığı Katılım 5 Mart 2016 Mesajlar 1.856 Çözümler 94 8 Kasım 2024 #27 Kuzey28 dedi: @chevre hocam 1 2 hafta sonra seri tetik almayı düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... İyon ya da Anomali al bence. Seri tetik direkt bayıyor.
Kuzey28 dedi: @chevre hocam 1 2 hafta sonra seri tetik almayı düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... İyon ya da Anomali al bence. Seri tetik direkt bayıyor.
Shadownight Decipat Katılım 17 Nisan 2024 Mesajlar 1.272 Çözümler 1 8 Kasım 2024 #28 Kuzey28 dedi: 3 tane Vandal'ım var. Delipop asil ve yağmacı bunların arasına bir de arcane alayım mı alırsam sıkılır mıyım kısa sürede? Genişletmek için tıkla... Bayağı iyi bu arada Vandal seviyorsanız alınır bence ejder gibi.
Kuzey28 dedi: 3 tane Vandal'ım var. Delipop asil ve yağmacı bunların arasına bir de arcane alayım mı alırsam sıkılır mıyım kısa sürede? Genişletmek için tıkla... Bayağı iyi bu arada Vandal seviyorsanız alınır bence ejder gibi.
Kuzey28 Decapat Katılım 29 Nisan 2023 Mesajlar 586 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Kasım 2024 #29 @Hlina hocam seri tetik bana daha güzel geliyor ama seri tetiği aldıktan sonra onları da alabilirim. @Shadownight evet hocam bende beğendim.
@Hlina hocam seri tetik bana daha güzel geliyor ama seri tetiği aldıktan sonra onları da alabilirim. @Shadownight evet hocam bende beğendim.
Hlina Moderasyon Ekibi Üyesi Süper Moderatör Zamanın Tanığı Katılım 5 Mart 2016 Mesajlar 1.856 Çözümler 94 8 Kasım 2024 #30 Kuzey28 dedi: @Hlina hocam seri tetik bana daha güzel geliyor ama seri tetiği aldıktan sonra onları da alabilirim. Genişletmek için tıkla... Kişisel tercih. Bana da çok güzel geliyordu uzun süre bekledim, seri tetik aldığım hafta içinde iyona geri geçtim. Kullanmıyorum bile şu an.
Kuzey28 dedi: @Hlina hocam seri tetik bana daha güzel geliyor ama seri tetiği aldıktan sonra onları da alabilirim. Genişletmek için tıkla... Kişisel tercih. Bana da çok güzel geliyordu uzun süre bekledim, seri tetik aldığım hafta içinde iyona geri geçtim. Kullanmıyorum bile şu an.