janberq Centipat Katılım 22 Mayıs 2024 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Kasım 2024 #1 Merhaba mağazama kuronami sheriff düştü. Sizce arcane Vandal'ımı alayım yoksa sheriffi mi? Vandalımda yağmacı, gaia ve asil var. Sheriffim boş. Hangisini alayım?
Merhaba mağazama kuronami sheriff düştü. Sizce arcane Vandal'ımı alayım yoksa sheriffi mi? Vandalımda yağmacı, gaia ve asil var. Sheriffim boş. Hangisini alayım?
rauzy Hectopat Katılım 17 Nisan 2022 Mesajlar 584 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Kasım 2024 #2 Bence ikisini de al.
xSylas Decapat Katılım 14 Temmuz 2023 Mesajlar 797 Çözümler 4 19 Kasım 2024 #3 janberq dedi: Merhaba mağazama kuronami sheriff düştü. Sizce arcane Vandal'ımı alayım yoksa sheriffi mi? Vandalımda yağmacı, gaia ve asil var. Sheriffim boş. Hangisini alayım? Genişletmek için tıkla... Vandal.
janberq dedi: Merhaba mağazama kuronami sheriff düştü. Sizce arcane Vandal'ımı alayım yoksa sheriffi mi? Vandalımda yağmacı, gaia ve asil var. Sheriffim boş. Hangisini alayım? Genişletmek için tıkla... Vandal.
soulsteal59 Hectopat Ekipman Ustası Katılım 24 Haziran 2024 Mesajlar 7.580 Makaleler 1 Çözümler 17 19 Kasım 2024 #4 Tabii ki sherff. Yağmacı, asil falan varmış zaten. Ekstra arcane'ne gerek yok.
janberq Centipat Katılım 22 Mayıs 2024 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Kasım 2024 #5 rauzy dedi: Bence ikisini de al. Genişletmek için tıkla... O kadar param yok maalesef
YüzbaşıJohnPrice Gigapat Dizüstü Cerrahı Mahalle Bilgisayarcısı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 13 Temmuz 2021 Mesajlar 15.960 Makaleler 1 Çözümler 59 Yer Birleşik Krallık Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Kasım 2024 #6 Şahsen arcane Vandal çünkü bir daha gelmeyecek. Sheriff olarak Kuronami sheriffi hiç beğenmiyorum onun yerine başka sheriff alınabilir.
Şahsen arcane Vandal çünkü bir daha gelmeyecek. Sheriff olarak Kuronami sheriffi hiç beğenmiyorum onun yerine başka sheriff alınabilir.
ibasicGodStrafe Hectopat Katılım 9 Ocak 2022 Mesajlar 554 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Kasım 2024 #7 janberq dedi: Merhaba mağazama kuronami sheriff düştü. Sizce arcane Vandal'ımı alayım yoksa sheriffi mi? Vandalımda yağmacı, gaia ve asil var. Sheriffim boş. Hangisini alayım? Genişletmek için tıkla... Sherif az kullanıyosun Vandal daha mantıklı skinlerden sıkıldıysan.
janberq dedi: Merhaba mağazama kuronami sheriff düştü. Sizce arcane Vandal'ımı alayım yoksa sheriffi mi? Vandalımda yağmacı, gaia ve asil var. Sheriffim boş. Hangisini alayım? Genişletmek için tıkla... Sherif az kullanıyosun Vandal daha mantıklı skinlerden sıkıldıysan.
0 01Asmodeus Hectopat Katılım 11 Mart 2021 Mesajlar 1.615 19 Kasım 2024 #8 Arcane vandal'ı çok çirkin ve oynanışını çok ağır buluyorum. Yağmacı ve asil çok daha hoş skinler fakat kuronami vandal olsaydı kesin alın derdim. Bence kuronami sherrif alın zaten vandal skinleriniz arcane'den çok daha iyi.
Arcane vandal'ı çok çirkin ve oynanışını çok ağır buluyorum. Yağmacı ve asil çok daha hoş skinler fakat kuronami vandal olsaydı kesin alın derdim. Bence kuronami sherrif alın zaten vandal skinleriniz arcane'den çok daha iyi.
janberq Centipat Katılım 22 Mayıs 2024 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Kasım 2024 #9 soulsteal59 dedi: Tabii ki sherff. Yağmacı, asil falan varmış zaten. Ekstra arcane'ne gerek yok. Genişletmek için tıkla... Biliyor musun 3'ündende sıkıldım. Yağmacıyı yeni aldım ama bir yerden sonra sıkılıyorsun.
soulsteal59 dedi: Tabii ki sherff. Yağmacı, asil falan varmış zaten. Ekstra arcane'ne gerek yok. Genişletmek için tıkla... Biliyor musun 3'ündende sıkıldım. Yağmacıyı yeni aldım ama bir yerden sonra sıkılıyorsun.
Sypuina0 Centipat Katılım 3 Ağustos 2024 Mesajlar 2.781 Çözümler 15 19 Kasım 2024 #10 janberq dedi: Merhaba mağazama kuronami sheriff düştü. Sizce arcane Vandal'ımı alayım yoksa sheriffi mi? Vandalımda yağmacı, gaia ve asil var. Sheriffim boş. Hangisini alayım? Genişletmek için tıkla... Kuronami sherrif tekrar gelir, arcane vandal asla, ona göre.
janberq dedi: Merhaba mağazama kuronami sheriff düştü. Sizce arcane Vandal'ımı alayım yoksa sheriffi mi? Vandalımda yağmacı, gaia ve asil var. Sheriffim boş. Hangisini alayım? Genişletmek için tıkla... Kuronami sherrif tekrar gelir, arcane vandal asla, ona göre.