janberq Centipat Katılım 22 Mayıs 2024 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Kasım 2024 #11 ibasicGodStrafe dedi: Sherif az kullanıyosun Vandal daha mantıklı skinlerden sıkıldıysan. Genişletmek için tıkla... Sheriff oynuyorum ve iyi de oynuyorum. Rankım dia. Diamond rankında iyi oynadığımıda düşünüyorum.
ibasicGodStrafe dedi: Sherif az kullanıyosun Vandal daha mantıklı skinlerden sıkıldıysan. Genişletmek için tıkla... Sheriff oynuyorum ve iyi de oynuyorum. Rankım dia. Diamond rankında iyi oynadığımıda düşünüyorum.
Aytemiz Hectopat Katılım 1 Nisan 2023 Mesajlar 3.334 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Kasım 2024 #12 Arcane Vandal o kadar da iyi bir Vandal değil ve sizde de halihazırda 3 skin varmış zaten. Sheriff almanız daha mantıklı olur.
Arcane Vandal o kadar da iyi bir Vandal değil ve sizde de halihazırda 3 skin varmış zaten. Sheriff almanız daha mantıklı olur.
ibasicGodStrafe Hectopat Katılım 9 Ocak 2022 Mesajlar 554 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Kasım 2024 #13 janberq dedi: Sheriff oynuyorum ve iyi de oynuyorum. Rankım dia. Diamond rankında iyi oynadığımıda düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Hayır o anlamda demedim paranız varsa gidip sheriffmi alacaksınız oyunun çoğunlunda Vandal kullanıyosunuz Phantom cu değilseniz.
janberq dedi: Sheriff oynuyorum ve iyi de oynuyorum. Rankım dia. Diamond rankında iyi oynadığımıda düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Hayır o anlamda demedim paranız varsa gidip sheriffmi alacaksınız oyunun çoğunlunda Vandal kullanıyosunuz Phantom cu değilseniz.
misty rosetta Megapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Haziran 2019 Mesajlar 4.564 Çözümler 81 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Kasım 2024 #14 Ben pek arcane sevmiyorum, sizin yerinizde olsam kuronami alırdım.