zubizaretta13 Kilopat Katılım 4 Aralık 2018 Mesajlar 225 3 Şubat 2023 #1 2. elden bu marka fırın aldım ve hiçbir yerde yorum yok, kullanan var mı ve memnun musunuz?
LuNİZz 1989 Hectopat Katılım 24 Ekim 2021 Mesajlar 1.719 Çözümler 13 Yer Çankaya,Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Şubat 2023 #2 zubizaretta13 dedi: 2. elden bu marka fırın aldım ve hiçbir yerde yorum yok, kullanan var mı ve memnun musunuz? Genişletmek için tıkla... Arçelik ve Beko serisi cihazlarda kronik olarak 10 yıl sonra cihaz kart yakıyor. Onun dışında çok sorun yok.
zubizaretta13 dedi: 2. elden bu marka fırın aldım ve hiçbir yerde yorum yok, kullanan var mı ve memnun musunuz? Genişletmek için tıkla... Arçelik ve Beko serisi cihazlarda kronik olarak 10 yıl sonra cihaz kart yakıyor. Onun dışında çok sorun yok.
Yunus_xdz Yoctopat Katılım 3 Şubat 2023 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Şubat 2023 #3 Bana kalırsa sanırım en çok ön kapağı biraz hassas ve en çok şikayette zaten kullananlarda buradan geliyor. Biraz sertmiş kapağı açıp kaparken yağlarsanız geçer büyük ihtimalle. İyi akşamlar.
Bana kalırsa sanırım en çok ön kapağı biraz hassas ve en çok şikayette zaten kullananlarda buradan geliyor. Biraz sertmiş kapağı açıp kaparken yağlarsanız geçer büyük ihtimalle. İyi akşamlar.