Y YasinKoçyiğit Hectopat Katılım 27 Nisan 2014 Mesajlar 76 Yer Istanbul, Turkey Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Kasım 2014 #1 Arkadaşlar, sorduğum gibi 2 sene önce almış olduğum dizüstü sadece onboard ekran kartı olduğu için oyun oynanmıyor. Anakart modelini öğrenip ekran kartı slotu var mı bakacağım ya da başka türlü bakma yolu var mı ekran kartı slotu olup olmadığına? Bilgisayar özellikleri; İşletim sistemi: Windows 7 PRO 64 BİT RAM: 6 GB(2+4) Bellek hızı: DDR3-1333MHz İşlemci: İ3-2310M CPU @2.10GHZ 2.10GHZ Bios: İNSYDEH2O VERSİON 03.60.47V107 Ekran kartı: HD Graphics 3000(1.7GB) SSD: Samsung Evo 120GB Son düzenleyen: Moderatör: 5 Kasım 2014
Arkadaşlar, sorduğum gibi 2 sene önce almış olduğum dizüstü sadece onboard ekran kartı olduğu için oyun oynanmıyor. Anakart modelini öğrenip ekran kartı slotu var mı bakacağım ya da başka türlü bakma yolu var mı ekran kartı slotu olup olmadığına? Bilgisayar özellikleri; İşletim sistemi: Windows 7 PRO 64 BİT RAM: 6 GB(2+4) Bellek hızı: DDR3-1333MHz İşlemci: İ3-2310M CPU @2.10GHZ 2.10GHZ Bios: İNSYDEH2O VERSİON 03.60.47V107 Ekran kartı: HD Graphics 3000(1.7GB) SSD: Samsung Evo 120GB
Y YasinKoçyiğit Hectopat Katılım 27 Nisan 2014 Mesajlar 76 Yer Istanbul, Turkey Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Kasım 2014 #3 Yazmıyor yine aynı yazıyo anlamadım ben bu işi
N Neutral Ziyaretçi 5 Kasım 2014 #4 O zaman seni Speccy'e yönlendirelim. Az dolaştım ve sisteminde HM67 chipset anakart olduğunu gördüm. Detaylı bilgi verir mi Speccy, bilmem. Speccy - Download
O zaman seni Speccy'e yönlendirelim. Az dolaştım ve sisteminde HM67 chipset anakart olduğunu gördüm. Detaylı bilgi verir mi Speccy, bilmem. Speccy - Download
Y YasinKoçyiğit Hectopat Katılım 27 Nisan 2014 Mesajlar 76 Yer Istanbul, Turkey Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Kasım 2014 #5 Adı ne oluyor ? Ekran kartı slotu varmı ?
N Neutral Ziyaretçi 5 Kasım 2014 #6 Anakartında ekran kartından tam performans alabilmen için tek PCIe yuvası mevcut. x16 gücü veriyor. Anakartının ismi yok. Kasanın içini açarak bakman gerek. RAM slotunun sol taraflarında yazması gerek. **Ürün Dizüstü imiş. Kusura bakma. Son düzenleyen: Moderatör: 5 Kasım 2014
Anakartında ekran kartından tam performans alabilmen için tek PCIe yuvası mevcut. x16 gücü veriyor. Anakartının ismi yok. Kasanın içini açarak bakman gerek. RAM slotunun sol taraflarında yazması gerek. **Ürün Dizüstü imiş. Kusura bakma.
Y YasinKoçyiğit Hectopat Katılım 27 Nisan 2014 Mesajlar 76 Yer Istanbul, Turkey Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Kasım 2014 #7 Yani yeni ekran kartı takılabilir dimi ?
N Neutral Ziyaretçi 5 Kasım 2014 #8 Anakartında ekran kartı takılı değil zaten. HD Graphics 3000; işlemcinin içerisinde bulunan entegre grafik işlemcisidir.
Anakartında ekran kartı takılı değil zaten. HD Graphics 3000; işlemcinin içerisinde bulunan entegre grafik işlemcisidir.
Y YasinKoçyiğit Hectopat Katılım 27 Nisan 2014 Mesajlar 76 Yer Istanbul, Turkey Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Kasım 2014 #9 Teşekkürler bilgi için zaten ekran kartı yok boş yer var ama simdi içini açıp anakart modelini öğreniyim ona göre ekran kartı bulmalıyım dimi ?
Teşekkürler bilgi için zaten ekran kartı yok boş yer var ama simdi içini açıp anakart modelini öğreniyim ona göre ekran kartı bulmalıyım dimi ?
N Neutral Ziyaretçi 5 Kasım 2014 #10 Güç kaynağını, bütçeni ve işlemcini belirterek Masaüstü Bilgisayarlar kategorisinde yeni konu aç. **Ürün Dizüstü imiş. Kusura bakma.
Güç kaynağını, bütçeni ve işlemcini belirterek Masaüstü Bilgisayarlar kategorisinde yeni konu aç. **Ürün Dizüstü imiş. Kusura bakma.