Arçelik 1D4-GNB1565A4İ3 Dizüstü bilgisayarın anakart modeli nedir?

YasinKoçyiğit

Hectopat
Yer
Istanbul, Turkey
Daha fazla  
Arkadaşlar, sorduğum gibi 2 sene önce almış olduğum dizüstü sadece onboard ekran kartı olduğu için oyun oynanmıyor. Anakart modelini öğrenip ekran kartı slotu var mı bakacağım ya da başka türlü bakma yolu var mı ekran kartı slotu olup olmadığına?

Bilgisayar özellikleri;

• İşletim sistemi: Windows 7 PRO 64 BİT
  • RAM: 6 GB(2+4)
  • Bellek hızı: DDR3-1333MHz
  • İşlemci: İ3-2310M CPU @2.10GHZ 2.10GHZ
  • Bios: İNSYDEH2O VERSİON 03.60.47V107
  • Ekran kartı: HD Graphics 3000(1.7GB)
SSD: Samsung Evo 120GB

Son düzenleyen: Moderatör:
O zaman seni Speccy'e yönlendirelim. Az dolaştım ve sisteminde HM67 chipset anakart olduğunu gördüm. Detaylı bilgi verir mi Speccy, bilmem.

Speccy - Download

Anakartında ekran kartından tam performans alabilmen için tek PCIe yuvası mevcut. x16 gücü veriyor.

Anakartının ismi yok. Kasanın içini açarak bakman gerek. RAM slotunun sol taraflarında yazması gerek.

**Ürün Dizüstü imiş. Kusura bakma.

Son düzenleyen: Moderatör:
Anakartında ekran kartı takılı değil zaten. HD Graphics 3000; işlemcinin içerisinde bulunan entegre grafik işlemcisidir.

Teşekkürler bilgi için
zaten ekran kartı yok boş yer var ama simdi içini açıp anakart modelini öğreniyim ona göre ekran kartı bulmalıyım dimi ?

Güç kaynağını, bütçeni ve işlemcini belirterek Masaüstü Bilgisayarlar kategorisinde yeni konu aç.

**Ürün Dizüstü imiş. Kusura bakma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…