Arda Koç Hectopat Katılım 4 Temmuz 2022 Mesajlar 95 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İmam 21 Ekim 2022 #1 Arçelik 9103 D modelli çamaşır makinesinde otomatik programlardan (sıkma-pompa hariç) hiçbirinde sıkma yapmıyor. Ayrıyeten sıkma işareti yanmakta. Alttaki kapaktan su çıkardık ancak yeniden sıkma yapmadı, çözümü var mıdır? Son düzenleyen: Moderatör: 21 Ekim 2022
Arçelik 9103 D modelli çamaşır makinesinde otomatik programlardan (sıkma-pompa hariç) hiçbirinde sıkma yapmıyor. Ayrıyeten sıkma işareti yanmakta. Alttaki kapaktan su çıkardık ancak yeniden sıkma yapmadı, çözümü var mıdır?
Megansi Hectopat Katılım 28 Eylül 2020 Mesajlar 1.360 Makaleler 1 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ekim 2022 #2 Sıkma moduna alınca da mı yapmıyor? Belki gereğinden fazla deterjan veya çamaşır koyuyorsunuz.
Arda Koç Hectopat Katılım 4 Temmuz 2022 Mesajlar 95 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İmam 21 Ekim 2022 #3 Megansi dedi: Sıkma moduna alınca da mı yapmıyor? Belki gereğinden fazla deterjan veya çamaşır koyuyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Sıkma-pompa modunda sıkma yapabiliyor.
Megansi dedi: Sıkma moduna alınca da mı yapmıyor? Belki gereğinden fazla deterjan veya çamaşır koyuyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Sıkma-pompa modunda sıkma yapabiliyor.
Megansi Hectopat Katılım 28 Eylül 2020 Mesajlar 1.360 Makaleler 1 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ekim 2022 #4 Arda Koç dedi: Sıkma-pompa modunda sıkma yapabiliyor. Genişletmek için tıkla... Dediğim diğer sorunlardan olabilir, servis şart.
Arda Koç dedi: Sıkma-pompa modunda sıkma yapabiliyor. Genişletmek için tıkla... Dediğim diğer sorunlardan olabilir, servis şart.
Arda Koç Hectopat Katılım 4 Temmuz 2022 Mesajlar 95 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İmam 21 Ekim 2022 #5 Megansi dedi: Dediğim diğer sorunlardan olabilir, servis şart. Genişletmek için tıkla... Hata koduna baktım, E05 hata kodunu verdi. Anlamına bakabileceğim bir site önerebilirmisiniz?
Megansi dedi: Dediğim diğer sorunlardan olabilir, servis şart. Genişletmek için tıkla... Hata koduna baktım, E05 hata kodunu verdi. Anlamına bakabileceğim bir site önerebilirmisiniz?
Megansi Hectopat Katılım 28 Eylül 2020 Mesajlar 1.360 Makaleler 1 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ekim 2022 #6 Arda Koç dedi: Hata koduna baktım, E05 hata kodunu verdi. Anlamına bakabileceğim bir site önerebilirmisiniz? Genişletmek için tıkla... Makinenin sağ alt kapağını tekrar kontrol etmen lazım.
Arda Koç dedi: Hata koduna baktım, E05 hata kodunu verdi. Anlamına bakabileceğim bir site önerebilirmisiniz? Genişletmek için tıkla... Makinenin sağ alt kapağını tekrar kontrol etmen lazım.