slim14 Centipat Katılım 18 Nisan 2024 Mesajlar 672 Çözümler 3 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci. 28 Nisan 2024 #11 RDJ dedi: Windows logo tuşu + K tuşlarına basın, ardından kullanılabilir cihazlar listesinden kullanmak istediğiniz ekranı seçin. Genişletmek için tıkla... Komşunun televizyonu çıktı kablosuz bağlantı desteklemiyor olabilir mi televizyon?
RDJ dedi: Windows logo tuşu + K tuşlarına basın, ardından kullanılabilir cihazlar listesinden kullanmak istediğiniz ekranı seçin. Genişletmek için tıkla... Komşunun televizyonu çıktı kablosuz bağlantı desteklemiyor olabilir mi televizyon?
2 264046 Kilopat Katılım 11 Haziran 2019 Mesajlar 159 Çözümler 1 28 Nisan 2024 #12 HDMI kablosuyla bağlamayı denediniz mi ? Bence uygulamalardan falan daha pratik.
RDJ Hectopat Katılım 27 Mayıs 2023 Mesajlar 2.396 Makaleler 24 Çözümler 37 Yer İstanbul Eyüpsultan Daha fazla Sistem Özellikleri i5 5200U 4 GB RAM İntel HD Graphics 5500 Cinsiyet Erkek Meslek Ortaokul Öğrencisi 28 Nisan 2024 #13 slim14 dedi: Komşunun televizyonu çıktı kablosuz bağlantı desteklemiyor olabilir mi televizyon? Genişletmek için tıkla... Televizyonun tam modelini verir misin?
slim14 dedi: Komşunun televizyonu çıktı kablosuz bağlantı desteklemiyor olabilir mi televizyon? Genişletmek için tıkla... Televizyonun tam modelini verir misin?
slim14 Centipat Katılım 18 Nisan 2024 Mesajlar 672 Çözümler 3 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci. 28 Nisan 2024 #14 264046 dedi: HDMI kablosuyla bağlamayı denediniz mi ? Bence uygulamalardan falan daha pratik. Genişletmek için tıkla... Denemedim evde yok çünkü sanırım.
264046 dedi: HDMI kablosuyla bağlamayı denediniz mi ? Bence uygulamalardan falan daha pratik. Genişletmek için tıkla... Denemedim evde yok çünkü sanırım.
2 264046 Kilopat Katılım 11 Haziran 2019 Mesajlar 159 Çözümler 1 28 Nisan 2024 #15 slim14 dedi: Denemedim evde yok çünkü sanırım. Genişletmek için tıkla... Yakın bir konumda elektronik bayisi varsa cüzi bir ücrete temin edebilirsiniz, diğer yöntemlerle kaybettiğiniz vakit kaybına değer bence. slim14 dedi: Denemedim evde yok çünkü sanırım. Genişletmek için tıkla... Eğer internetten almak isterseniz böyle bir ürün işinizi görebilir. HDMI Kablo
slim14 dedi: Denemedim evde yok çünkü sanırım. Genişletmek için tıkla... Yakın bir konumda elektronik bayisi varsa cüzi bir ücrete temin edebilirsiniz, diğer yöntemlerle kaybettiğiniz vakit kaybına değer bence. slim14 dedi: Denemedim evde yok çünkü sanırım. Genişletmek için tıkla... Eğer internetten almak isterseniz böyle bir ürün işinizi görebilir. HDMI Kablo