Arçelik AVM (arcelikavm.com) dolandırıcı mı?

Daha fazla  
Merhaba, arkadaşlar geçen günlerde Arçelik AVM (arcelikavm.com) adlı siteden 3362 TL'ye Casper Excalibur 200Hz 23.8 Curved monitör satın aldım ve 4 - 14 gün içerisinde kargoya verileceği söylendi. Bu sefer de web siteleri tamamen kapanmış. Sonrasında Gmail de gönderdikleri adresten bulunduğu AVM'ye ulaştım Arçelik AVM diye bir mağazanız var mı diye sorduğum da öyle bir mağaza yok çok kişi aradı dolandırılma söz konusu olabilir dedi, sonrasında başka telefon ve mobil veri ile girdim Wi-Fi belki engellenmiştir diye bu sefer oldu, fakat sabah hepsinde tamamen kapandığı. Siteye girince nxdomain hatası veriyor böyle bir domain yok gibisinden. Herhangi bir iletişim numaraları da yok, dolandırma söz konusu mu acaba, parayı ise Fast/Havale yontemiyle gönderdik vertu bilişim e ticaret vs vs. denen adrese. CİMER, ihbar gibi hatlarda şu an soruşturuluyor. Sizce bir problem çıkar mı?

Dosya Ekleri

• Screenshot_20240229-175728_Gmail.png
    Screenshot_20240229-175728_Gmail.png
    116 KB · Görüntüleme: 111
  • Screenshot_20240229-181501_Gmail.png
    Screenshot_20240229-181501_Gmail.png
    121,9 KB · Görüntüleme: 90
  • Screenshot_20240229-191633_Gmail.png
    Screenshot_20240229-191633_Gmail.png
    159,1 KB · Görüntüleme: 92
  • Screenshot_20240229-191642_Gmail.png
    Screenshot_20240229-191642_Gmail.png
    154,3 KB · Görüntüleme: 78
Sakın ama sakın alışveriş yapmayın yanarsınız Ürünü göndermiyorlar. Şikayet ettiğinizde iptal edip 1 ay boyunca paranı almıyorsun. Sürekli adres değiştiriyorlar. Bu adresler de sahte, dikkat edin! 2 İstanbul Bilişim vakası.

iban numaralı bile değiştiriyorlar önce paravan hesap bnb bilişim e ticaretti şimdi vertu bilişim e ticaret yapmışlar sahte şirket adreslerimevcut floryadaki yer sahte kimse yok orada arçeliğe şikayet ettik hukuk birimi devreye girmiş arçelikavm sitesini kapattılar şimdi dolandırmaya taksitavm com diye devam ediyorlar dikkat edin edin arkadaşlar her şeyleri sahte telefon numaraları şirket bilgileri yok bi gece vurgun yapıp kaçarlar paranız gider ucuz diye kanmayan güvenilir sitelerden alşı veriş yapın ben 50 bin tl mi zor kurtardım kavga dövüş

Sakın ama sakın alışveriş yapmayın yanarsınız ürünü göndermiyorlar. Şikayet ettiğinizde iptal edip 1 ay boyunca paranı almıyorsun. Sürekli adres değiştiriyorlar. Bu adresler de sahte, dikkat edin! 2 İstanbul bilişim vakası.

IBAN numaralı bile değiştiriyorlar önce paravan hesap BNB bilişim e ticaretti şimdi vertu bilişim e ticaret yapmışlar sahte şirket adreslerimevcut floryadaki yer sahte kimse yok orada arçeliğe şikayet ettik hukuk birimi devreye girmiş arçelikavm sitesini kapattılar şimdi dolandırmaya taksitavm com diye devam ediyorlar dikkat edin edin arkadaşlar her şeyleri sahte telefon numaraları şirket bilgileri yok bir gece vurgun yapıp kaçarlar paranız gider ucuz diye kanmayan güvenilir sitelerden alşı veriş yapın ben 50 bin TL mi zor kurtardım kavga dövüş.

Hocam nasıl kurtardınız ne yapalım bu Şikayetvar da ürünlerini gönderdikleri de var ama ne yapmaya çalışıyorlar anlamadık ki.

Hocam nasıl kurtardınız ne yapalım bu Şikayetvar da ürünlerini gönderdikleri de var ama ne yapmaya çalışıyorlar anlamadık ki.
10 siparişten 2 sini gönderiyorlar diğerlerini iptal edip paranızı kullanıyorlar şikayet varda da sahte şikayet oluşturup kendilerine teşekkür ettiriyorlar hergün destek bölümüne yaz şikayet varda şikayetin var ise gelişmelere hergün yaz ben watsaptan yazıp istemiştim sonra watsabı kapattılar şikayet var da hergün ağzıma geleni sövmüştüm sonra hemen gönderdiler paranı kurtar di hada bulaşma yakında patlayacaklar hiç alamazsınız paranızı adamların adresleri yok o adresler sahte o sitedeki o ürünlerin hiç biri yok ellerinde

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı