Arçelik ekolojik inverter klima alınır mı?

369067

Hectopat
Biliyorsunuz ki şu an da yaz sıcakları çok yüksek düzeyde. Ev de durulmuyor. O yüzden klima taktırmaya karar verdim. Başta Samsung windfree düşünüyordum fakat çok pahalı geldi ve ben de Arçelik almaya karar verdim. Evim 110 metrakere 3 oda 1 salon ama salon, koridor ve odalar l şeklinde kalıyor. Zaten haftaya keşfe geleceklerini söylediler. O yüzden bir BTU değeri belirtmedim. Fakat bazı şüphelerim var: Bazı yerlerde Arçelik gazının doğaya zarar verdiği için servisin gaz dolumu bike yapmaya gelmediğini, takılırken vakumlama gibi önemli işlemlerin yapılmadığı ve çok kalitesiz, gürültülü ayrıca sağlığa zararlı olduğu konusunda mesaj gördüm. Sizce Arçelik klima alınır mı?

Arkadaşımın babası klimacı bu yüzden arkadaşımda bu konulara meraklı her neyse bir ara arkadaşla sohbet ederken bizim eve Arçelik taktırmayı düşündüğümüzü falan söyledim kesinlikle önermedi bizde ₺35.000 TL gibi bir fiyata Samsung taktık şu an klimanın üstüne bakmasan klimanın çalışıp çalışmadığını anlayamıyorsun çok pahalı geldiyse baymak Prime modellerini önerebilirim.

Arçelik hiçbir ürün almayacağım. Servisleri dolandırıcı gibi bir şey. Ürün güzel olsa bile alınmaz.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı