Leon Dayı Megapat Dizüstü Cerrahı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Aralık 2021 Mesajlar 11.345 Makaleler 9 Çözümler 63 Yer İstanbul, Türkiye 11 Nisan 2022 #1 Arçelik TV YouTube girmiyor hata veriyor. Resimdeki gibi simge çıkıyor anlamadım bir türlü. TV'nin ve Internet'in yazılımını kontrol ettim güncelleme yok diyor. Ne yapabilirim?
Arçelik TV YouTube girmiyor hata veriyor. Resimdeki gibi simge çıkıyor anlamadım bir türlü. TV'nin ve Internet'in yazılımını kontrol ettim güncelleme yok diyor. Ne yapabilirim?
Kısacı Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Aralık 2019 Mesajlar 1.998 Makaleler 1 Çözümler 7 11 Nisan 2022 #2 YouTube desteğini kesmiş olabilir. Son düzenleyen: Moderatör: 11 Nisan 2022 Artı 1 Eksi Çözüm
M Mahmut_ER34 Decipat Katılım 11 Ağustos 2021 Mesajlar 1.442 Çözümler 5 11 Nisan 2022 #3 Yetkili servisten destek isteyebilirsiniz. Son düzenleyen: Moderatör: 11 Nisan 2022 Artı 0 Eksi
KS KS Leon Dayı Megapat Dizüstü Cerrahı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Aralık 2021 Mesajlar 11.345 Makaleler 9 Çözümler 63 Yer İstanbul, Türkiye 11 Nisan 2022 #4 Kısacı dedi: YouTube desteğini kesmiş olabilir. Genişletmek için tıkla... Simge o anlama mı geliyor yani? Artı 0 Eksi
Kısacı dedi: YouTube desteğini kesmiş olabilir. Genişletmek için tıkla... Simge o anlama mı geliyor yani?
munzay Hectopat Katılım 27 Eylül 2021 Mesajlar 1.286 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Nisan 2022 #5 Hangi yıl aldınız. Artı 0 Eksi
KS KS Leon Dayı Megapat Dizüstü Cerrahı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Aralık 2021 Mesajlar 11.345 Makaleler 9 Çözümler 63 Yer İstanbul, Türkiye 11 Nisan 2022 #6 munzay dedi: Hangi yıl aldınız. Genişletmek için tıkla... Uygulamalar kısmında Smart Inter@ctive TV yazıyor. Alınan yılı pek hatırlamıyorum. Artı 0 Eksi
munzay dedi: Hangi yıl aldınız. Genişletmek için tıkla... Uygulamalar kısmında Smart Inter@ctive TV yazıyor. Alınan yılı pek hatırlamıyorum.
munzay Hectopat Katılım 27 Eylül 2021 Mesajlar 1.286 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Nisan 2022 #7 Leon Dayı dedi: Uygulamalar kısmında Smart ınter@ctive TV yazıyor. Alınan yılı pek hatırlamıyorum. Genişletmek için tıkla... Flash Player desteğini keseceğini söyledikten önce ise flash Player üzerine programlanmıştır o yüzden çalışmayabilir. Artı 0 Eksi
Leon Dayı dedi: Uygulamalar kısmında Smart ınter@ctive TV yazıyor. Alınan yılı pek hatırlamıyorum. Genişletmek için tıkla... Flash Player desteğini keseceğini söyledikten önce ise flash Player üzerine programlanmıştır o yüzden çalışmayabilir.
Kısacı Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Aralık 2019 Mesajlar 1.998 Makaleler 1 Çözümler 7 11 Nisan 2022 #8 Leon Dayı dedi: Simge o anlama mı geliyor yani? Genişletmek için tıkla... Olabilir hocam. Zaten eski YouTube logosu güncelliğini koruyamamış. Artı 0 Eksi
Leon Dayı dedi: Simge o anlama mı geliyor yani? Genişletmek için tıkla... Olabilir hocam. Zaten eski YouTube logosu güncelliğini koruyamamış.
Yusuf Bayar Hectopat Katılım 23 Aralık 2020 Mesajlar 371 Çözümler 3 11 Nisan 2022 #9 Leon Dayı dedi: Arçelik TV YouTube girmiyor hata veriyor. Resimdeki gibi simge çıkıyor anlamadım bir türlü. TV'nin ve Internet'in yazılımını kontrol ettim güncelleme yok diyor. Ne yapabilirim?Eki Görüntüle 1356010 Genişletmek için tıkla... Yazılım güncelleme deneyin. Olmazsa destek kesilmiştir. Son düzenleyen: Moderatör: 11 Nisan 2022 Artı 0 Eksi
Leon Dayı dedi: Arçelik TV YouTube girmiyor hata veriyor. Resimdeki gibi simge çıkıyor anlamadım bir türlü. TV'nin ve Internet'in yazılımını kontrol ettim güncelleme yok diyor. Ne yapabilirim?Eki Görüntüle 1356010 Genişletmek için tıkla... Yazılım güncelleme deneyin. Olmazsa destek kesilmiştir.
KS KS Leon Dayı Megapat Dizüstü Cerrahı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Aralık 2021 Mesajlar 11.345 Makaleler 9 Çözümler 63 Yer İstanbul, Türkiye 11 Nisan 2022 #10 munzay dedi: Flash Player desteğini keseceğini söyledikten önce ise flash Player üzerine programlanmıştır o yüzden çalışmayabilir. Genişletmek için tıkla... Kullanma kılavuzu buldum. A40-LW-8376 yazıyor. Yusuf Bayar dedi: Yazılım güncelleme deneyin. Olmazsa destek kesilmiştir. Genişletmek için tıkla... TV'den OAD ve Internet güncellemelerini yaptım eğer diyorsan. Bu çıkıyor her defasında "Daha yeni sürümün güncelleme verisi yoktur" Artı 0 Eksi
munzay dedi: Flash Player desteğini keseceğini söyledikten önce ise flash Player üzerine programlanmıştır o yüzden çalışmayabilir. Genişletmek için tıkla... Kullanma kılavuzu buldum. A40-LW-8376 yazıyor. Yusuf Bayar dedi: Yazılım güncelleme deneyin. Olmazsa destek kesilmiştir. Genişletmek için tıkla... TV'den OAD ve Internet güncellemelerini yaptım eğer diyorsan. Bu çıkıyor her defasında "Daha yeni sürümün güncelleme verisi yoktur"