Arch hazırda beklet sonrası sistem devam etmiyor

387354

Kilopat
Uzun süredir Arch kullanıyorum. Daha düne kadar systemctl hibernate yazınca düzgünce hazırda beklet moduna geçip tekrar açınca kaldığı yerden devam ediyordu. Lakin şu an systemctl hibernate yazıp tekrar açınca clearing orphaned inodes diye yazılar belirip kaldığı yerden devam etmiyor. /etc/default/grub'ta resume kısmı halihazırda eklenmişti. Yani sorun ne anlayamadım. Yardımcı olursanız sevinirim.
@Linuxginar @Arch or Not @Dengesiz Kokarca

Sonraki Boot'ta onceki bootun journal ciktisina bir goz at resume kelimesini grep'le alabilirsin.

Sen yine tam resumeu yaptigin saate git oradaki ciktilari bir incele.
Hocam bir yerde gördüm güncelleme yapınca düzeltmiş birisi. Bende güncelleme yaptım. Ve hibernate yaptım çalıştı. Lakin 2. hibernate yine devam edemedi. Tam saat olarak loglara bakınca resume failed (-1) diyor.

Tarih boyunca Linux'ta suspend hep sorunluydu. Buyuk ihtimalle yuklu modullerden bir tanesi engel oluyordur bu sekilde Debug etmek cok zor bilgi vermiyor cunku.

Tarih boyunca Linux'ta suspend hep sorunluydu. Buyuk ihtimalle yuklu modullerden bir tanesi engel oluyordur bu sekilde Debug etmek cok zor bilgi vermiyor cunku.
Supsend ile hibernate farklı şeyler değil mi hocam?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…