whycat Decapat Katılım 24 Kasım 2022 Mesajlar 612 Makaleler 2 Çözümler 6 Daha fazla Sistem Özellikleri * Intel(R) Iris(R) Graphics 540 Cinsiyet Diğer 16 Kasım 2024 #41 JhnUmut dedi: Hocam Arch install yaparken kurdum aslında. Genişletmek için tıkla... Network-Manager'i kurmuş olabilir mi? nmtui komutunu deneyin birde.
JhnUmut dedi: Hocam Arch install yaparken kurdum aslında. Genişletmek için tıkla... Network-Manager'i kurmuş olabilir mi? nmtui komutunu deneyin birde.
JhnUmut Zeptopat Katılım 11 Kasım 2024 Mesajlar 67 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Kasım 2024 #42 whycat dedi: Şu anda yok manuel olarak chroot ortamına geçerken mi hata veriyor? Genişletmek için tıkla... Hocam chroot ortamına hiç geçmedi şuan terminal gibi bir yerdeyim. whycat dedi: Network-Manager'i kurmuş olabilir mi? nmtui komutunu deneyin bir de. Genişletmek için tıkla... Hocam mavi bir ekran ve ağ seçenekleri var bir sürü.
whycat dedi: Şu anda yok manuel olarak chroot ortamına geçerken mi hata veriyor? Genişletmek için tıkla... Hocam chroot ortamına hiç geçmedi şuan terminal gibi bir yerdeyim. whycat dedi: Network-Manager'i kurmuş olabilir mi? nmtui komutunu deneyin bir de. Genişletmek için tıkla... Hocam mavi bir ekran ve ağ seçenekleri var bir sürü.
whycat Decapat Katılım 24 Kasım 2022 Mesajlar 612 Makaleler 2 Çözümler 6 Daha fazla Sistem Özellikleri * Intel(R) Iris(R) Graphics 540 Cinsiyet Diğer 16 Kasım 2024 #43 JhnUmut dedi: Hocam chroot ortamına hiç geçmedi şu an terminal gibi bir yerdeyim. Hocam mavi bir ekran ve ağ seçenekleri var bir sürü. Genişletmek için tıkla... Kablosuz ağlar görünüyorsa internete bağlanmayı deneyin. JhnUmut dedi: Hocam chroot ortamına hiç geçmedi şu an terminal gibi bir yerdeyim. Hocam mavi bir ekran ve ağ seçenekleri var bir sürü. Genişletmek için tıkla... Sen chroot komutunu kullandın mı hiç?
JhnUmut dedi: Hocam chroot ortamına hiç geçmedi şu an terminal gibi bir yerdeyim. Hocam mavi bir ekran ve ağ seçenekleri var bir sürü. Genişletmek için tıkla... Kablosuz ağlar görünüyorsa internete bağlanmayı deneyin. JhnUmut dedi: Hocam chroot ortamına hiç geçmedi şu an terminal gibi bir yerdeyim. Hocam mavi bir ekran ve ağ seçenekleri var bir sürü. Genişletmek için tıkla... Sen chroot komutunu kullandın mı hiç?
JhnUmut Zeptopat Katılım 11 Kasım 2024 Mesajlar 67 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Kasım 2024 #44 @whycat @Bayram Tempest başardım bağlandım nmtui işe yaradı.
Bayram Tempest Moderasyon Ekibi Sorumlusu Süpervizör Kıdemli Üye Çözüme Giden Yol Tux Katılım 30 Nisan 2023 Mesajlar 5.788 Makaleler 38 Çözümler 264 Daha fazla Sistem Özellikleri HP Victus 16 R7-7840HS RTX 3050 6 GB VRAM 16 GB DDR5 RAM Cinsiyet Erkek 16 Kasım 2024 #45 JhnUmut dedi: @whycat @Bayram Tempest başardım bağlandım nmtui işe yaradı. Genişletmek için tıkla... Şimdi önceki verdiğim komutlarla ISO indirip yazdırabilirsiniz hocam.
JhnUmut dedi: @whycat @Bayram Tempest başardım bağlandım nmtui işe yaradı. Genişletmek için tıkla... Şimdi önceki verdiğim komutlarla ISO indirip yazdırabilirsiniz hocam.
whycat Decapat Katılım 24 Kasım 2022 Mesajlar 612 Makaleler 2 Çözümler 6 Daha fazla Sistem Özellikleri * Intel(R) Iris(R) Graphics 540 Cinsiyet Diğer 16 Kasım 2024 #46 JhnUmut dedi: @whycat @Bayram Tempest başardım bağlandım nmtui işe yaradı. Genişletmek için tıkla... Sistemi kullanabiliyorsan çok iyi.
JhnUmut dedi: @whycat @Bayram Tempest başardım bağlandım nmtui işe yaradı. Genişletmek için tıkla... Sistemi kullanabiliyorsan çok iyi.
JhnUmut Zeptopat Katılım 11 Kasım 2024 Mesajlar 67 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Kasım 2024 #47 whycat dedi: Kablosuz ağlar görünüyorsa internete bağlanmayı deneyin. Sen chroot komutunu kullandın mı hiç. Genişletmek için tıkla... Hayır diye hatırlıyorum çünkü baktığım adam yazmadı chroot falan
whycat dedi: Kablosuz ağlar görünüyorsa internete bağlanmayı deneyin. Sen chroot komutunu kullandın mı hiç. Genişletmek için tıkla... Hayır diye hatırlıyorum çünkü baktığım adam yazmadı chroot falan
Bayram Tempest Moderasyon Ekibi Sorumlusu Süpervizör Kıdemli Üye Çözüme Giden Yol Tux Katılım 30 Nisan 2023 Mesajlar 5.788 Makaleler 38 Çözümler 264 Daha fazla Sistem Özellikleri HP Victus 16 R7-7840HS RTX 3050 6 GB VRAM 16 GB DDR5 RAM Cinsiyet Erkek 16 Kasım 2024 #48 whycat dedi: Sistemi kullanabiliyorsan çok iyi. Genişletmek için tıkla... Temiz kurulum iyi olacaktır.
whycat dedi: Sistemi kullanabiliyorsan çok iyi. Genişletmek için tıkla... Temiz kurulum iyi olacaktır.
whycat Decapat Katılım 24 Kasım 2022 Mesajlar 612 Makaleler 2 Çözümler 6 Daha fazla Sistem Özellikleri * Intel(R) Iris(R) Graphics 540 Cinsiyet Diğer 16 Kasım 2024 #49 JhnUmut dedi: Hayır diye hatırlıyorum çünkü baktığım adam yazmadı chroot falan. Genişletmek için tıkla... İnternete bağlanamasaydın chroot komutu ile ISO'dan yüklemen gerekecekti ama internete bağlandığına göre bunu kullanmaya gerek yok. Bayram Tempest dedi: Temiz kurulum iyi olacaktır. Genişletmek için tıkla... Haklısınız hocam.
JhnUmut dedi: Hayır diye hatırlıyorum çünkü baktığım adam yazmadı chroot falan. Genişletmek için tıkla... İnternete bağlanamasaydın chroot komutu ile ISO'dan yüklemen gerekecekti ama internete bağlandığına göre bunu kullanmaya gerek yok. Bayram Tempest dedi: Temiz kurulum iyi olacaktır. Genişletmek için tıkla... Haklısınız hocam.
JhnUmut Zeptopat Katılım 11 Kasım 2024 Mesajlar 67 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Kasım 2024 #50 Bayram Tempest dedi: Şimdi önceki verdiğim komutlarla ISO indirip yazdırabilirsiniz hocam. Genişletmek için tıkla... Deneyeyim.
Bayram Tempest dedi: Şimdi önceki verdiğim komutlarla ISO indirip yazdırabilirsiniz hocam. Genişletmek için tıkla... Deneyeyim.