JhnUmut Zeptopat Katılım 11 Kasım 2024 Mesajlar 67 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Kasım 2024 #81 Bayram Tempest dedi: Olması lazım o zaman. Sistemi USB üzerinden başlattın mı? Genişletmek için tıkla... Reboot atayım mı?
Bayram Tempest dedi: Olması lazım o zaman. Sistemi USB üzerinden başlattın mı? Genişletmek için tıkla... Reboot atayım mı?
Bayram Tempest Moderasyon Ekibi Sorumlusu Süpervizör Kıdemli Üye Çözüme Giden Yol Tux Katılım 30 Nisan 2023 Mesajlar 5.784 Makaleler 38 Çözümler 264 Daha fazla Sistem Özellikleri HP Victus 16 R7-7840HS RTX 3050 6 GB VRAM 16 GB DDR5 RAM Cinsiyet Erkek 17 Kasım 2024 #82 JhnUmut dedi: Reboot atayım mı? Genişletmek için tıkla... Evet hocam sistemi yeniden başlatıp USB'den kuruluma geçmen lazım.
JhnUmut dedi: Reboot atayım mı? Genişletmek için tıkla... Evet hocam sistemi yeniden başlatıp USB'den kuruluma geçmen lazım.
JhnUmut Zeptopat Katılım 11 Kasım 2024 Mesajlar 67 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Kasım 2024 #83 Bayram Tempest dedi: Evet hocam sistemi yeniden başlatıp USB'den kuruluma geçmen lazım. Genişletmek için tıkla... USB'den başlatmam için UEFI boot seçeneğini silmem gerek sileyim mi?
Bayram Tempest dedi: Evet hocam sistemi yeniden başlatıp USB'den kuruluma geçmen lazım. Genişletmek için tıkla... USB'den başlatmam için UEFI boot seçeneğini silmem gerek sileyim mi?
Bayram Tempest Moderasyon Ekibi Sorumlusu Süpervizör Kıdemli Üye Çözüme Giden Yol Tux Katılım 30 Nisan 2023 Mesajlar 5.784 Makaleler 38 Çözümler 264 Daha fazla Sistem Özellikleri HP Victus 16 R7-7840HS RTX 3050 6 GB VRAM 16 GB DDR5 RAM Cinsiyet Erkek 17 Kasım 2024 #84 JhnUmut dedi: USB'den başlatmam için UEFI boot seçeneğini silmem gerek sileyim mi? Genişletmek için tıkla... Cihazın için ne gerekiyorsa öyle ilerle hocam. Buradan sonrası hatayı almadan önce ne yaptıysan o şekilde.
JhnUmut dedi: USB'den başlatmam için UEFI boot seçeneğini silmem gerek sileyim mi? Genişletmek için tıkla... Cihazın için ne gerekiyorsa öyle ilerle hocam. Buradan sonrası hatayı almadan önce ne yaptıysan o şekilde.
JhnUmut Zeptopat Katılım 11 Kasım 2024 Mesajlar 67 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Kasım 2024 #85 Bayram Tempest dedi: Cihazın için ne gerekiyorsa öyle ilerle hocam. Buradan sonrası hatayı almadan önce ne yaptıysan o şekilde. Genişletmek için tıkla... Aynı hata hocam
Bayram Tempest dedi: Cihazın için ne gerekiyorsa öyle ilerle hocam. Buradan sonrası hatayı almadan önce ne yaptıysan o şekilde. Genişletmek için tıkla... Aynı hata hocam
whycat Decapat Katılım 24 Kasım 2022 Mesajlar 612 Makaleler 2 Çözümler 6 Daha fazla Sistem Özellikleri * Intel(R) Iris(R) Graphics 540 Cinsiyet Diğer 17 Kasım 2024 #86 JhnUmut dedi: Aynı hata hocam Genişletmek için tıkla... Sorun diskinde muhtemelen.
JhnUmut Zeptopat Katılım 11 Kasım 2024 Mesajlar 67 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Kasım 2024 #87 whycat dedi: Sorun diskinde muhtemelen. Genişletmek için tıkla... Sanmam büyük ihtimal UEFI sildim diye oldu. O terminal gibi yere geri gelmeye çalışsam oraya geldiğimde orda kuramaz mıyız? JhnUmut dedi: Sanmam büyük ihtimal UEFI sildim diye oldu. O terminal gibi yere geri gelmeye çalışsam oraya geldiğimde orda kuramaz mıyız? Genişletmek için tıkla... @Bayram Tempest hocam kuramaz mıyız?
whycat dedi: Sorun diskinde muhtemelen. Genişletmek için tıkla... Sanmam büyük ihtimal UEFI sildim diye oldu. O terminal gibi yere geri gelmeye çalışsam oraya geldiğimde orda kuramaz mıyız? JhnUmut dedi: Sanmam büyük ihtimal UEFI sildim diye oldu. O terminal gibi yere geri gelmeye çalışsam oraya geldiğimde orda kuramaz mıyız? Genişletmek için tıkla... @Bayram Tempest hocam kuramaz mıyız?
whycat Decapat Katılım 24 Kasım 2022 Mesajlar 612 Makaleler 2 Çözümler 6 Daha fazla Sistem Özellikleri * Intel(R) Iris(R) Graphics 540 Cinsiyet Diğer 17 Kasım 2024 #88 JhnUmut dedi: Sanmam büyük ihtimal UEFI sildim diye oldu. O terminal gibi yere geri gelmeye çalışsam oraya geldiğimde orada kuramaz mıyız? Genişletmek için tıkla... Lsblkden bak o diske manuel olarak chroot yapmayı dene.
JhnUmut dedi: Sanmam büyük ihtimal UEFI sildim diye oldu. O terminal gibi yere geri gelmeye çalışsam oraya geldiğimde orada kuramaz mıyız? Genişletmek için tıkla... Lsblkden bak o diske manuel olarak chroot yapmayı dene.
JhnUmut Zeptopat Katılım 11 Kasım 2024 Mesajlar 67 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Kasım 2024 #89 whycat dedi: Lsblkden bak o diske manuel olarak chroot yapmayı dene. Genişletmek için tıkla... Önceki açtığım konuda chrootta sorun yaşadım o yüzde archinstall deniyorum. @whycat hocam o terminal gibi yerden kurulmaz mı?
whycat dedi: Lsblkden bak o diske manuel olarak chroot yapmayı dene. Genişletmek için tıkla... Önceki açtığım konuda chrootta sorun yaşadım o yüzde archinstall deniyorum. @whycat hocam o terminal gibi yerden kurulmaz mı?
whycat Decapat Katılım 24 Kasım 2022 Mesajlar 612 Makaleler 2 Çözümler 6 Daha fazla Sistem Özellikleri * Intel(R) Iris(R) Graphics 540 Cinsiyet Diğer 17 Kasım 2024 #90 JhnUmut dedi: Önceki açtığım konuda chrootta sorun yaşadım o yüzde archinstall deniyorum. @whycat hocam o terminal gibi yerden kurulmaz mı? Genişletmek için tıkla... O terminal yeri hala duruyorsa kurulabilir.
JhnUmut dedi: Önceki açtığım konuda chrootta sorun yaşadım o yüzde archinstall deniyorum. @whycat hocam o terminal gibi yerden kurulmaz mı? Genişletmek için tıkla... O terminal yeri hala duruyorsa kurulabilir.