Kane403 Picopat Katılım 8 Nisan 2021 Mesajlar 183 9 Nisan 2021 #11 VT üzerinden Arch girdiğimde denerim, sağ olun hocam.
R runit Kilopat Katılım 16 Temmuz 2020 Mesajlar 5.356 Makaleler 1 Çözümler 61 9 Nisan 2021 #12 Kane403 dedi: VT üzerinden Ubuntu'ya girdiğimde denerim, sağ olun hocam. Genişletmek için tıkla... Ubuntu apt yöneticisini kullandığı için, işe yaramaz onda.
Kane403 dedi: VT üzerinden Ubuntu'ya girdiğimde denerim, sağ olun hocam. Genişletmek için tıkla... Ubuntu apt yöneticisini kullandığı için, işe yaramaz onda.
Kane403 Picopat Katılım 8 Nisan 2021 Mesajlar 183 9 Nisan 2021 #13 runit dedi: Ubuntu apt yöneticisini kullandığı için, işe yaramaz onda. Genişletmek için tıkla... Arch için deneriz o zaman hocam, VT'de kurduğumu hatırlıyorum
runit dedi: Ubuntu apt yöneticisini kullandığı için, işe yaramaz onda. Genişletmek için tıkla... Arch için deneriz o zaman hocam, VT'de kurduğumu hatırlıyorum
lavanta Megapat Zamanın Tanığı Zamanın Tanığı Katılım 27 Aralık 2013 Mesajlar 1.143 Çözümler 3 Yer Ankara 9 Nisan 2021 #14 Ali998 dedi: Gereksiz paketiniz olmadığı için olabilir mi? Çıktı nedir: pacman -Qtdq Genişletmek için tıkla... Denediğimde çıktı gelmedi. Sadece satır atladı. Gereksiz derken ingilizce obsolete mi kastediyorsunuz?
Ali998 dedi: Gereksiz paketiniz olmadığı için olabilir mi? Çıktı nedir: pacman -Qtdq Genişletmek için tıkla... Denediğimde çıktı gelmedi. Sadece satır atladı. Gereksiz derken ingilizce obsolete mi kastediyorsunuz?
A Ali998 Centipat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ağustos 2020 Mesajlar 2.455 Çözümler 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Nisan 2021 #15 lavanta dedi: Denediğimde çıktı gelmedi. Sadece satır atladı. Gereksiz derken ingilizce obsolete mi kastediyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Evet, obsolete anlamında. Satır atladıysa gereksiz paket yokmuş. Yeni kurdunuz muhtemelen.
lavanta dedi: Denediğimde çıktı gelmedi. Sadece satır atladı. Gereksiz derken ingilizce obsolete mi kastediyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Evet, obsolete anlamında. Satır atladıysa gereksiz paket yokmuş. Yeni kurdunuz muhtemelen.
lavanta Megapat Zamanın Tanığı Zamanın Tanığı Katılım 27 Aralık 2013 Mesajlar 1.143 Çözümler 3 Yer Ankara 9 Nisan 2021 #16 Ali998 dedi: Evet, obsolete anlamında. Satır atladıysa gereksiz paket yokmuş. Yeni kurdunuz muhtemelen. Genişletmek için tıkla... Tamam anladım. Yeni sayılır. Teşekkürler.
Ali998 dedi: Evet, obsolete anlamında. Satır atladıysa gereksiz paket yokmuş. Yeni kurdunuz muhtemelen. Genişletmek için tıkla... Tamam anladım. Yeni sayılır. Teşekkürler.
Boranity Hectopat Katılım 7 Şubat 2021 Mesajlar 2.605 Makaleler 1 Çözümler 38 9 Nisan 2021 #17 Ali998 dedi: Bugün pacman -Qtdq komutu ile gereksiz paketleri görebileceğinizi buldum. Bu gereksiz paketleri: sudo pacman -Rns $(pacman -Qtdq) Diyerek kaldırabilirsiniz. Ben bunun ile yaklaşık 200 paket kaldırdım. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.
Ali998 dedi: Bugün pacman -Qtdq komutu ile gereksiz paketleri görebileceğinizi buldum. Bu gereksiz paketleri: sudo pacman -Rns $(pacman -Qtdq) Diyerek kaldırabilirsiniz. Ben bunun ile yaklaşık 200 paket kaldırdım. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.