Arch Linux Açılırken 3 Adet Hata Veriyor

Kurulumda hangi rehberi kullandınız?

Buradaki rehberi ve bazı yerlerde youtube'dan bir videoyu.
Bu rehber UEFİ biliyorum. Arch Linux Kurulumu bu sanırım legacy ne olduğu yazmıyor. Ben buradan kurmuştum sanal makineye. Güncel mi bilmiyorum. Malwarebytes tarayıcı eklentisi virüs algıladı önceden algılamazdı. Bence Arcolinux deneyin ama uğraşırım diyorsanız siz bilirsiniz tabii ki.

En çok bölümlendirmeyi doğru yapıp mount işlemlerine dikkat edin. Sanırım buralarda hata yapmışsınız.
Evet yanlış hatırlamıyorsam bir adet mount yapmistim ve swapon işlemini yapmıştım. Bir de kurulum bitince umount yapmıştım.
Birçok rehber var ve çoğu birbirinden farklı işlemler yapıyor. Bir de Arch da sürekli güncellendiği için bazı değişimler de oluyor. En iyisi aslında iyice öğrenip kurulum yapmak
Bence Arcolinux deneyin ama uğraşırım diyorsanız siz bilirsiniz tabii ki.
Arco da Arch gibi sade değil mi? Manjaro gibi ekstra şeyler yok içinde.

root dizini bağlamışsınız fakat EFI fstaba yazılmamış. Bence kurulumda bunlara dikkat edin.
Peki teşekkür ederim. İlk defa Arch denedim ve doğal olarak pek çok yanlış yapmışım. Sağolun tavsiyeleriniz için
ArcolinuxB'ler sadedir. Bir masaüstü içerir ve sadece istediklerinizi yüklersiniz.
Benim de istediğim öyle bir şey. Çoğu dağıtımda bazı şeyler önyüklü geliyor ve örneğin bir wm kaldırıp başka birini kurunca pek çok şey hata vermeye başlıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…