murty0 Hectopat Katılım 5 Eylül 2021 Mesajlar 1.419 Çözümler 6 16 Ağustos 2023 #1 Bilgisayar açılınca otomatik açılan programlar Arch Linux'ta nasıl görülüyor acaba, bulamadım ?
Çözüm Rona 16 Ağustos 2023 murty0 dedi: Systemdboot mu demek istediniz hocam? GRUB mevcut. Yok hocam çıkmıyor. Genişletmek için tıkla... Bash:Panoya kopyala sudo pacman -S gnome-tweaks Yazarak GNOME tweaks yazılımını indirin. GNOME için ihtiyaç olabilecek bir program. Başlangıç uygulamalarından tema ayarlamalarına kadar birçok şeyi yapmanıza olanak sağlıyor.
murty0 dedi: Systemdboot mu demek istediniz hocam? GRUB mevcut. Yok hocam çıkmıyor. Genişletmek için tıkla... Bash:Panoya kopyala sudo pacman -S gnome-tweaks Yazarak GNOME tweaks yazılımını indirin. GNOME için ihtiyaç olabilecek bir program. Başlangıç uygulamalarından tema ayarlamalarına kadar birçok şeyi yapmanıza olanak sağlıyor.
Rona Gigapat Çözüme Giden Yol Katılım 12 Ekim 2020 Mesajlar 9.158 Makaleler 5 Çözümler 304 Daha fazla Sistem Özellikleri CPU: AMD Ryzen 5 3600 Anakart: Gigabyte B450M S2H GPU: SAPPHIRE PULSE RX 6700 RAM: 2*16 CORSAIR VENGANCE PRO 3600Mhz PSU: SHARKOON SHP650V2 SSD: KINGSTON A400 120GB HDD: 1TB SEAGATE Cinsiyet Erkek 16 Ağustos 2023 #11 Rona dedi: Bash:Panoya kopyala sudo pacman -S gnome-tweaks Yazarak GNOME tweaks yazılımını indirin. GNOME için ihtiyaç olabilecek bir program. Genişletmek için tıkla... Tabii bu GNOME kullanıyorsanız geçerli. Şu an hangi masaüstü ortamındasınız? Artı 0 Eksi
Rona dedi: Bash:Panoya kopyala sudo pacman -S gnome-tweaks Yazarak GNOME tweaks yazılımını indirin. GNOME için ihtiyaç olabilecek bir program. Genişletmek için tıkla... Tabii bu GNOME kullanıyorsanız geçerli. Şu an hangi masaüstü ortamındasınız?
KS KS murty0 Hectopat Katılım 5 Eylül 2021 Mesajlar 1.419 Çözümler 6 16 Ağustos 2023 #12 350070 dedi: Stacer'da bir şeyler gözüktü mü? Hizmetler kısmında yani. Genişletmek için tıkla... Hocam gözüktü diye hatırlıyorum, ince Ayarlar'ı yükledikten sonra sildim. Rona dedi: Tabii bu GNOME kullanıyorsanız geçerli. Şu an hangi masaüstü ortamındasınız? Genişletmek için tıkla... GNOME hocam, ince ayarlar çözdü işimi. Bu Arch'ta direkt yüklü niye gelmedi acaba. Son düzenleyen: Moderatör: 16 Ağustos 2023 Artı 0 Eksi
350070 dedi: Stacer'da bir şeyler gözüktü mü? Hizmetler kısmında yani. Genişletmek için tıkla... Hocam gözüktü diye hatırlıyorum, ince Ayarlar'ı yükledikten sonra sildim. Rona dedi: Tabii bu GNOME kullanıyorsanız geçerli. Şu an hangi masaüstü ortamındasınız? Genişletmek için tıkla... GNOME hocam, ince ayarlar çözdü işimi. Bu Arch'ta direkt yüklü niye gelmedi acaba.
RecepBaltaş'ıSevenİnsan Megapat Zamanın Tanığı Katılım 2 Temmuz 2017 Mesajlar 1.978 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer Leningrad Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ağustos 2023 #13 Rona dedi: Bash:Panoya kopyala sudo pacman -S gnome-tweaks Yazarak GNOME tweaks yazılımını indirin. GNOME için ihtiyaç olabilecek bir program. Genişletmek için tıkla... Bence olmazsa olmaz. Artı 0 Eksi
Rona dedi: Bash:Panoya kopyala sudo pacman -S gnome-tweaks Yazarak GNOME tweaks yazılımını indirin. GNOME için ihtiyaç olabilecek bir program. Genişletmek için tıkla... Bence olmazsa olmaz.
Rona Gigapat Çözüme Giden Yol Katılım 12 Ekim 2020 Mesajlar 9.158 Makaleler 5 Çözümler 304 Daha fazla Sistem Özellikleri CPU: AMD Ryzen 5 3600 Anakart: Gigabyte B450M S2H GPU: SAPPHIRE PULSE RX 6700 RAM: 2*16 CORSAIR VENGANCE PRO 3600Mhz PSU: SHARKOON SHP650V2 SSD: KINGSTON A400 120GB HDD: 1TB SEAGATE Cinsiyet Erkek 16 Ağustos 2023 #14 RecepBaltaş'ıSevenİnsan dedi: Bence olmazsa olmaz. Genişletmek için tıkla... Katılıyorum. GNOME'u daha özelleştirilebilir ve işlevsel hale getirmede ciddi katkısı oluyor. Artı 0 Eksi
RecepBaltaş'ıSevenİnsan dedi: Bence olmazsa olmaz. Genişletmek için tıkla... Katılıyorum. GNOME'u daha özelleştirilebilir ve işlevsel hale getirmede ciddi katkısı oluyor.