Arch Linux BattleBit Remastered oyundan atıyor

murty0

Hectopat
Oyuna giriyorum 10-15 saniye sonra oyundan atıyor, ne yapmam lazım? Ayrıca fare hissiyatı da normal FPS'lerden daha farklı geldi. Bu oyuna özel bir şey mi yoksa Linux'ta oynadığım için mi öyle oluyor?

Protonup-qt paketini indirin. Ardında uygulamayı başlatıp proton-ge'yi Steam'e ekleyin. Sonrasında Steam'e girip kütüphane kısmında arayarak Easy Anti-Cheat runtime ve BattlEye runtime paketlerini indirin. Sonrasında Steam'i yeniden başlatın. BattleBit Remastered'ın uyumluluk kısmından eklediğiniz proton-ge sürümünü seçin, başlatma seçeneklerinden de install&repair Easy Anti-Cheat'i seçin, oyunu başlatın. Bir CMD ekranı falan gelecek sonra durdur yazan buton tekrar oyna olacak. Tekrar özellikleri açacaksınız başlatma seçeneğini Battle bit Remastered olarak değiştirip oyuna gireceksiniz.

Hassasiyer noktasında ben bir problem yaşamamıştım oyunlarda. GNOME varsayılan olarak ivme açık geliyor. Onu kapatabilirsiniz.

Halen atıyor hocam oyundan.

Başlatma seçeneklerine aşağıdaki kodu girip dener misin bir de?

Kod:
PROTON_USE_WINED3D=1 %command%

Hocam maça girip 1-2 dakika oynadım, sorun olmadı sonra maçtan ayrıl dedim ve dondu PC. Yeniden başlatıp tekrar oyuna girdim bu sefer de harita yükleme ekranında dondu.

Hocam maça girip 1-2 dakika oynadım, sorun olmadı sonra maçtan ayrıl dedim ve dondu PC. Yeniden başlatıp tekrar oyuna girdim bu sefer de harita yükleme ekranında dondu.

Bir de normal Proton'a geçip önce install&repair Easy Anti-Cheat yapın, sonra oyunu başlatın. Başlatma seçeneklerindeki kod dursun dokunmayın.

Baslatma seceneklerine PROTON_LOG=1 %command% girip LOG'u paylaşın. Steam'i terminalden paylaşıp oyunu açın, o çıktıyı da buraya atin.

Bu aralar boyle açılıp kapanma sorunları var, Steam Runtime yerine Steam-Native-Runtime wrapperini kullanmanız daha iyi olur.

Üstteki kodla beraber yan yana yazsam olur mu hocam ve logu nasıl paylaşacağım, Steam'i terminalden nasıl paylaşacağım?

Log içeriğini buraya yapıştırdığımda donuyor mesaj yazma kısmı, çok uzun olduğu için sanırım. O yüzden YanDisk'e yükledim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…