iloveichigo Kilopat Katılım 17 Kasım 2020 Mesajlar 3.257 Makaleler 13 Çözümler 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mayıs 2021 #2 Hangi masaüstü yöneticisi?
Fluie Hectopat Katılım 18 Mayıs 2017 Mesajlar 146 Çözümler 2 6 Mayıs 2021 #3 I am using Arch btw de Türkiye'ye geldi demek iloveichigo dedi: Hangi masaüstü yöneticisi? Genişletmek için tıkla... Sanırsam KDE Plasma
I am using Arch btw de Türkiye'ye geldi demek iloveichigo dedi: Hangi masaüstü yöneticisi? Genişletmek için tıkla... Sanırsam KDE Plasma
L LazyStudent Femtopat Katılım 6 Mayıs 2021 Mesajlar 13 6 Mayıs 2021 #4 iloveichigo dedi: Hangi masaüstü yöneticisi? Genişletmek için tıkla... KDE Plasma
iloveichigo Kilopat Katılım 17 Kasım 2020 Mesajlar 3.257 Makaleler 13 Çözümler 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mayıs 2021 #5 Fluie dedi: I am using Arch btw de Türkiye'ye geldi demek Genişletmek için tıkla... I am using Arch btw
Fluie dedi: I am using Arch btw de Türkiye'ye geldi demek Genişletmek için tıkla... I am using Arch btw
R runit Kilopat Katılım 16 Temmuz 2020 Mesajlar 5.356 Makaleler 1 Çözümler 61 6 Mayıs 2021 #6 İcon temaları ve arkadaki wallpaper dışında her şey güzel.
L LazyStudent Femtopat Katılım 6 Mayıs 2021 Mesajlar 13 6 Mayıs 2021 #7 runit dedi: İcon temaları ve arkadaki wallpaper dışında her şey güzel. Genişletmek için tıkla... Aslında icon olarak tela circle blue kullanıyorum fakat bunun görselliği biraz daha hoşuma gitti.
runit dedi: İcon temaları ve arkadaki wallpaper dışında her şey güzel. Genişletmek için tıkla... Aslında icon olarak tela circle blue kullanıyorum fakat bunun görselliği biraz daha hoşuma gitti.
R runit Kilopat Katılım 16 Temmuz 2020 Mesajlar 5.356 Makaleler 1 Çözümler 61 6 Mayıs 2021 #8 LazyStudent dedi: Aslında icon olarak tela circle blue kullanıyorum fakat bunun görselliği biraz daha hoşuma gitti. Genişletmek için tıkla... Ben adwaita kullanıyorum, xfce'de default olarak geliyor. Bunun dışında elementary'nin iconları da güzel.
LazyStudent dedi: Aslında icon olarak tela circle blue kullanıyorum fakat bunun görselliği biraz daha hoşuma gitti. Genişletmek için tıkla... Ben adwaita kullanıyorum, xfce'de default olarak geliyor. Bunun dışında elementary'nin iconları da güzel.
L LazyStudent Femtopat Katılım 6 Mayıs 2021 Mesajlar 13 6 Mayıs 2021 #9 Yani genelde kullanım şeklim şu resimlerdeki gibi: