EmChStSEN Decapat Katılım 21 Temmuz 2020 Mesajlar 66 Makaleler 1 Çözümler 1 15 Şubat 2021 #11 Berat Glr dedi: Nasıl ekleyebilirim bana öğretebilir misiniz acemiyim biraz. Kanka senin dediğini yaptımda internete bağlanmıyor bağlantı yok olarak gözüküyor. Genişletmek için tıkla... Kod:Panoya kopyala ifconfig Kod:Panoya kopyala sudo lshw -C network çıktılarını paylaşır mısınız?
Berat Glr dedi: Nasıl ekleyebilirim bana öğretebilir misiniz acemiyim biraz. Kanka senin dediğini yaptımda internete bağlanmıyor bağlantı yok olarak gözüküyor. Genişletmek için tıkla... Kod:Panoya kopyala ifconfig Kod:Panoya kopyala sudo lshw -C network çıktılarını paylaşır mısınız?
R runit Kilopat Katılım 16 Temmuz 2020 Mesajlar 5.356 Makaleler 1 Çözümler 61 15 Şubat 2021 #12 Berat Glr dedi: Kanka senin dediğin şeyi indirdim ondan sonra başka bir adım var mı? Genişletmek için tıkla... Sistemi yeniden başlattıktan sonra, grub ekranından LTS kerneli, yani 5.4 kerneli seçip, öyle sistemi açman.
Berat Glr dedi: Kanka senin dediğin şeyi indirdim ondan sonra başka bir adım var mı? Genişletmek için tıkla... Sistemi yeniden başlattıktan sonra, grub ekranından LTS kerneli, yani 5.4 kerneli seçip, öyle sistemi açman.
Berat Glr Hectopat Katılım 15 Nisan 2020 Mesajlar 121 15 Şubat 2021 #13 EmChStSEN dedi: Kod:Panoya kopyala ifconfig Kod:Panoya kopyala sudo lshw -C network Çıktılarını paylaşır mısınız? Genişletmek için tıkla... Kanka senin dediklerini yaptım olmadı. İfconfig yazınca IP: 127.0.0.1 Diğer komutda lshw komudu bulunamadı diyor.
EmChStSEN dedi: Kod:Panoya kopyala ifconfig Kod:Panoya kopyala sudo lshw -C network Çıktılarını paylaşır mısınız? Genişletmek için tıkla... Kanka senin dediklerini yaptım olmadı. İfconfig yazınca IP: 127.0.0.1 Diğer komutda lshw komudu bulunamadı diyor.