444617 Decipat Katılım 2 Nisan 2021 Mesajlar 2.198 Makaleler 6 Çözümler 18 7 Temmuz 2022 #1 Archinstall ile kurdum ama Kernel yüklenmiyor. Bir hata yapmadım. 2 defa format attım yine de aynı hatayı veriyor. Yoksa ISO'da mı sorun var? @The Shorekeeper @Linuxginar @509918 @Linux Aliskanligi Dosya Ekleri IMG20220707152414.jpg 296,3 KB · Görüntüleme: 43 Son düzenleyen: Moderatör: 7 Temmuz 2022
Archinstall ile kurdum ama Kernel yüklenmiyor. Bir hata yapmadım. 2 defa format attım yine de aynı hatayı veriyor. Yoksa ISO'da mı sorun var? @The Shorekeeper @Linuxginar @509918 @Linux Aliskanligi
L Linuxginar Terapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Temmuz 2017 Mesajlar 7.554 Makaleler 6 Çözümler 137 Yer Izmir 7 Temmuz 2022 #2 444617 dedi: Archinstall ile kurdum ama Kernel yüklenmiyor. Bir hata yapmadım. 2 defa format attım yine de aynı hatayı veriyor. Yoksa ISO'da mı sorun var? @The Shorekeeper @Linuxginar @509918 @Linux Aliskanligi Genişletmek için tıkla... Arch ISO'suna girip Chroot ol, sonra /etc/fstab at. Belki bunda bir yanlislik vardir. 2 formatta da genfstab kullanmamissindir belki. Failed to start Load Kernel Modules / Newbie Corner / Arch Linux Forums bbs.archlinux.org Suraya gore konusuyorum.
444617 dedi: Archinstall ile kurdum ama Kernel yüklenmiyor. Bir hata yapmadım. 2 defa format attım yine de aynı hatayı veriyor. Yoksa ISO'da mı sorun var? @The Shorekeeper @Linuxginar @509918 @Linux Aliskanligi Genişletmek için tıkla... Arch ISO'suna girip Chroot ol, sonra /etc/fstab at. Belki bunda bir yanlislik vardir. 2 formatta da genfstab kullanmamissindir belki. Failed to start Load Kernel Modules / Newbie Corner / Arch Linux Forums bbs.archlinux.org Suraya gore konusuyorum.
5 509918 Hectopat Katılım 19 Aralık 2021 Mesajlar 2.766 Makaleler 1 Çözümler 33 7 Temmuz 2022 #3 444617 dedi: Archinstall ile kurdum ama Kernel yüklenmiyor. Bir hata yapmadım. 2 defa format attım yine de aynı hatayı veriyor. Yoksa ISO'da mı sorun var? @The Shorekeeper @Linuxginar @509918 @Linux Aliskanligi Genişletmek için tıkla... Altlarda firmware eksik diyor.
444617 dedi: Archinstall ile kurdum ama Kernel yüklenmiyor. Bir hata yapmadım. 2 defa format attım yine de aynı hatayı veriyor. Yoksa ISO'da mı sorun var? @The Shorekeeper @Linuxginar @509918 @Linux Aliskanligi Genişletmek için tıkla... Altlarda firmware eksik diyor.
444617 Decipat Katılım 2 Nisan 2021 Mesajlar 2.198 Makaleler 6 Çözümler 18 7 Temmuz 2022 #4 Linuxginar dedi: Arch ISO'suna girip Chroot ol, sonra /etc/fstab at. Belki bunda bir yanlislik vardir. 2 formatta da genfstab kullanmamissindir belki. Failed to start Load Kernel Modules / Newbie Corner / Arch Linux Forums bbs.archlinux.org Suraya gore konusuyorum. Genişletmek için tıkla... Dediklerinizi tam bilmiyorum biraz daha açıklar mısınız?
Linuxginar dedi: Arch ISO'suna girip Chroot ol, sonra /etc/fstab at. Belki bunda bir yanlislik vardir. 2 formatta da genfstab kullanmamissindir belki. Failed to start Load Kernel Modules / Newbie Corner / Arch Linux Forums bbs.archlinux.org Suraya gore konusuyorum. Genişletmek için tıkla... Dediklerinizi tam bilmiyorum biraz daha açıklar mısınız?
L Linuxginar Terapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Temmuz 2017 Mesajlar 7.554 Makaleler 6 Çözümler 137 Yer Izmir 7 Temmuz 2022 #5 444617 dedi: Dediklerinizi tam bilmiyorum biraz daha açıklar mısınız? Genişletmek için tıkla... Kurulumu Archinstall ile mi yaptin? Manuel kurmayi dene Archinstall ile ilgili bir sorun olabilir.
444617 dedi: Dediklerinizi tam bilmiyorum biraz daha açıklar mısınız? Genişletmek için tıkla... Kurulumu Archinstall ile mi yaptin? Manuel kurmayi dene Archinstall ile ilgili bir sorun olabilir.
Linux Aliskanligi Hectopat Katılım 13 Şubat 2022 Mesajlar 2.505 Makaleler 7 Çözümler 40 Daha fazla Sistem Özellikleri AMD Athlon X2 6000+ || AMD HD Radeon 5570 || Asus M2A-MX || Sandisk 120 GiB SSD || Kingston 800 MHz 4GiB || Preo MG08 Mouse || Microsoft Comfort Curve Keybord 2000 v1.0 Cinsiyet Erkek Meslek Yazılımcı 7 Temmuz 2022 #6 Linuxginar dedi: Kurulumu Archinstall ile mi yaptin? Manuel kurmayi dene Archinstall ile ilgili bir sorun olabilir. Genişletmek için tıkla... Evet, bende de nedense archinstall bozuk çalışıyor.
Linuxginar dedi: Kurulumu Archinstall ile mi yaptin? Manuel kurmayi dene Archinstall ile ilgili bir sorun olabilir. Genişletmek için tıkla... Evet, bende de nedense archinstall bozuk çalışıyor.
444617 Decipat Katılım 2 Nisan 2021 Mesajlar 2.198 Makaleler 6 Çözümler 18 7 Temmuz 2022 #7 Linuxginar dedi: Kurulumu Archinstall ile mi yaptin? Manuel kurmayi dene Archinstall ile ilgili bir sorun olabilir. Genişletmek için tıkla... Çok uğraştırıcı ve yanımda başka bir bilgisayar yok.
Linuxginar dedi: Kurulumu Archinstall ile mi yaptin? Manuel kurmayi dene Archinstall ile ilgili bir sorun olabilir. Genişletmek için tıkla... Çok uğraştırıcı ve yanımda başka bir bilgisayar yok.
L Linuxginar Terapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Temmuz 2017 Mesajlar 7.554 Makaleler 6 Çözümler 137 Yer Izmir 7 Temmuz 2022 #8 444617 dedi: Çok uğraştırıcı ve yanımda başka bir bilgisayar yok. Genişletmek için tıkla... Archinstall bir komut degil mi? ISO'yu acip komut girerek de kurulum yapabilirsin. Installation guide - ArchWiki
444617 dedi: Çok uğraştırıcı ve yanımda başka bir bilgisayar yok. Genişletmek için tıkla... Archinstall bir komut degil mi? ISO'yu acip komut girerek de kurulum yapabilirsin. Installation guide - ArchWiki