M Master.sh Hectopat Katılım 7 Mayıs 2021 Mesajlar 1.277 Makaleler 1 Çözümler 14 11 Temmuz 2022 #21 Linux Aliskanligi dedi: Hocam locale.conf dosyasının SS'ini atarbilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Hocam başka biriside sormuştu ona yazmıştım direkt o mesajı kopyalıyım arkada indirme yapıyor Windows. LANG_en_US-UTF.8 yazıyordu LANG=en_US-UTF.8 olarak düzelttim.
Linux Aliskanligi dedi: Hocam locale.conf dosyasının SS'ini atarbilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Hocam başka biriside sormuştu ona yazmıştım direkt o mesajı kopyalıyım arkada indirme yapıyor Windows. LANG_en_US-UTF.8 yazıyordu LANG=en_US-UTF.8 olarak düzelttim.
Linux Aliskanligi Hectopat Katılım 13 Şubat 2022 Mesajlar 2.505 Makaleler 7 Çözümler 40 Daha fazla Sistem Özellikleri AMD Athlon X2 6000+ || AMD HD Radeon 5570 || Asus M2A-MX || Sandisk 120 GiB SSD || Kingston 800 MHz 4GiB || Preo MG08 Mouse || Microsoft Comfort Curve Keybord 2000 v1.0 Cinsiyet Erkek Meslek Yazılımcı 11 Temmuz 2022 #22 Dosyaya şunları da ekler misiniz? export LC_ALL="en_US" export LANG="en_US" export LANGUAGE="en_US" export C_CTYPE="en_US" export LC_NUMERIC= export LC_TIME=en"en_US"
Dosyaya şunları da ekler misiniz? export LC_ALL="en_US" export LANG="en_US" export LANGUAGE="en_US" export C_CTYPE="en_US" export LC_NUMERIC= export LC_TIME=en"en_US"
M Master.sh Hectopat Katılım 7 Mayıs 2021 Mesajlar 1.277 Makaleler 1 Çözümler 14 11 Temmuz 2022 #23 Linux Aliskanligi dedi: Dosyaya şunları da ekler misiniz? export LC_ALL="en_US" export LANG="en_US" export LANGUAGE="en_US" export C_CTYPE="en_US" export LC_NUMERIC= export LC_TIME=en"en_US" Genişletmek için tıkla... Hocam uğraştığımıza değmeyecek ben umudu kestim en iyisi baştan yenidem kurayım Arch'ı.
Linux Aliskanligi dedi: Dosyaya şunları da ekler misiniz? export LC_ALL="en_US" export LANG="en_US" export LANGUAGE="en_US" export C_CTYPE="en_US" export LC_NUMERIC= export LC_TIME=en"en_US" Genişletmek için tıkla... Hocam uğraştığımıza değmeyecek ben umudu kestim en iyisi baştan yenidem kurayım Arch'ı.
Linux Aliskanligi Hectopat Katılım 13 Şubat 2022 Mesajlar 2.505 Makaleler 7 Çözümler 40 Daha fazla Sistem Özellikleri AMD Athlon X2 6000+ || AMD HD Radeon 5570 || Asus M2A-MX || Sandisk 120 GiB SSD || Kingston 800 MHz 4GiB || Preo MG08 Mouse || Microsoft Comfort Curve Keybord 2000 v1.0 Cinsiyet Erkek Meslek Yazılımcı 11 Temmuz 2022 #24 Master.sh dedi: Hocam uğraştığımıza değmeyecek ben umudu kestim en iyisi baştan yenidem kurayım Arch'ı. Genişletmek için tıkla... Hocam son olarak bir deneyin isterseniz.
Master.sh dedi: Hocam uğraştığımıza değmeyecek ben umudu kestim en iyisi baştan yenidem kurayım Arch'ı. Genişletmek için tıkla... Hocam son olarak bir deneyin isterseniz.
M Master.sh Hectopat Katılım 7 Mayıs 2021 Mesajlar 1.277 Makaleler 1 Çözümler 14 11 Temmuz 2022 #25 Linux Aliskanligi dedi: Hocam son olarak bir deneyin isterseniz. Genişletmek için tıkla... H-Hocam maalesef o mesajı yazdıktan sonra silmiştim
Linux Aliskanligi dedi: Hocam son olarak bir deneyin isterseniz. Genişletmek için tıkla... H-Hocam maalesef o mesajı yazdıktan sonra silmiştim
Linux Aliskanligi Hectopat Katılım 13 Şubat 2022 Mesajlar 2.505 Makaleler 7 Çözümler 40 Daha fazla Sistem Özellikleri AMD Athlon X2 6000+ || AMD HD Radeon 5570 || Asus M2A-MX || Sandisk 120 GiB SSD || Kingston 800 MHz 4GiB || Preo MG08 Mouse || Microsoft Comfort Curve Keybord 2000 v1.0 Cinsiyet Erkek Meslek Yazılımcı 11 Temmuz 2022 #26 Master.sh dedi: H-Hocam maalesef o mesajı yazdıktan sonra silmiştim Eki Görüntüle 1447607 Genişletmek için tıkla... Neyse hocam boşverin o zaman, yeniden kurun.
Master.sh dedi: H-Hocam maalesef o mesajı yazdıktan sonra silmiştim Eki Görüntüle 1447607 Genişletmek için tıkla... Neyse hocam boşverin o zaman, yeniden kurun.
M Master.sh Hectopat Katılım 7 Mayıs 2021 Mesajlar 1.277 Makaleler 1 Çözümler 14 11 Temmuz 2022 #27 Linux Aliskanligi dedi: Neyse hocam boşverin o zaman, yeniden kurun. Genişletmek için tıkla... Sağ ol hocam desteğin için.
Linux Aliskanligi dedi: Neyse hocam boşverin o zaman, yeniden kurun. Genişletmek için tıkla... Sağ ol hocam desteğin için.