voloxqsaaa Hectopat Katılım 21 Eylül 2021 Mesajlar 36 Çözümler 1 21 Ocak 2025 #1 Arch Linux kuracağım fakat GRUB kurulumunda takılı kaldım ne yapabilirim? Dosya Ekleri IMG_20250121_012930.jpg 284,9 KB · Görüntüleme: 34
archenjoyer Centipat Katılım 11 Şubat 2024 Mesajlar 369 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ocak 2025 #2 voloxqsaaa dedi: Arch Linux kuracağım fakat GRUB kurulumunda takılı kaldım ne yapabilirim? Genişletmek için tıkla... UEFI sistemlere GRUB kurarken sadece /dev/sda ya değil spesifik olarak bootloader partitionunuzu seçmeniz lazım örnek: /dev/sda3
voloxqsaaa dedi: Arch Linux kuracağım fakat GRUB kurulumunda takılı kaldım ne yapabilirim? Genişletmek için tıkla... UEFI sistemlere GRUB kurarken sadece /dev/sda ya değil spesifik olarak bootloader partitionunuzu seçmeniz lazım örnek: /dev/sda3
voloxqsaaa Hectopat Katılım 21 Eylül 2021 Mesajlar 36 Çözümler 1 21 Ocak 2025 #3 archenjoyer dedi: UEFI sistemlere GRUB kurarken sadece /dev/sda ya değil spesifik olarak bootloader partitionunuzu seçmeniz lazım örnek: /dev/sda3 Genişletmek için tıkla... Yarın denerim teşekkürler.
archenjoyer dedi: UEFI sistemlere GRUB kurarken sadece /dev/sda ya değil spesifik olarak bootloader partitionunuzu seçmeniz lazım örnek: /dev/sda3 Genişletmek için tıkla... Yarın denerim teşekkürler.