A adanlı cabbar Centipat Katılım 27 Temmuz 2022 Mesajlar 307 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mart 2023 #1 llArch Linux kurdum kendim. GRUB olarak bu komutları kullandım: Kod:Panoya kopyala grub-install --target=x86_64-efi --bootloader-id=GRUB --efi-directory=/boot/efi grub-mkconfig -o /boot/grub/grub.cfg Ve şu an kurulumdan sonra GRUB menü gözükmüyor. GRUB Customizer'dan gözükmesini ayarlasam da gözükmüyor. Ne yapacağım? Son düzenleyen: Moderatör: 26 Mart 2023
llArch Linux kurdum kendim. GRUB olarak bu komutları kullandım: Kod:Panoya kopyala grub-install --target=x86_64-efi --bootloader-id=GRUB --efi-directory=/boot/efi grub-mkconfig -o /boot/grub/grub.cfg Ve şu an kurulumdan sonra GRUB menü gözükmüyor. GRUB Customizer'dan gözükmesini ayarlasam da gözükmüyor. Ne yapacağım?
The User 0 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 2.907 Çözümler 70 Yer İstanbul 26 Mart 2023 #2 adanlı cabbar dedi: llArch Linux kurdum kendim. GRUB olarak bu komutları kullandım: Kod:Panoya kopyala grub-install --target=x86_64-efi --bootloader-id=GRUB --efi-directory=/boot/efi grub-mkconfig -o /boot/grub/grub.cfg Ve şu an kurulumdan sonra GRUB menü gözükmüyor. GRUB Customizer'dan gözükmesini ayarlasam da gözükmüyor. Ne yapacağım? Genişletmek için tıkla... Efi bölümü bağlı değil mi? Eğer onu bağlamadıysanız boot seçeneği olarak görünmez.
adanlı cabbar dedi: llArch Linux kurdum kendim. GRUB olarak bu komutları kullandım: Kod:Panoya kopyala grub-install --target=x86_64-efi --bootloader-id=GRUB --efi-directory=/boot/efi grub-mkconfig -o /boot/grub/grub.cfg Ve şu an kurulumdan sonra GRUB menü gözükmüyor. GRUB Customizer'dan gözükmesini ayarlasam da gözükmüyor. Ne yapacağım? Genişletmek için tıkla... Efi bölümü bağlı değil mi? Eğer onu bağlamadıysanız boot seçeneği olarak görünmez.
A adanlı cabbar Centipat Katılım 27 Temmuz 2022 Mesajlar 307 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mart 2023 #3 The User 0 dedi: EFI bölümü bağlı değil mi? Eğer onu bağlamadıysanız boot seçeneği olarak görünmez. Genişletmek için tıkla... Bağladım. Son düzenleyen: Moderatör: 26 Mart 2023
The User 0 dedi: EFI bölümü bağlı değil mi? Eğer onu bağlamadıysanız boot seçeneği olarak görünmez. Genişletmek için tıkla... Bağladım.