Ömer faruk SÖNMEZ Hectopat Katılım 22 Mayıs 2020 Mesajlar 278 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2021 #1 Arch Linux kuracağım (4. işletim sistemi olarak ) ama normal şekilde değil de GUI şeklinde kurmak istiyorum. Bunun için Arch Linux GUI İnstaller (ALG) isimli bir proje buldum. Güvenli midir? Aranızda kullananlar var mı? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et İyi forumlar
Arch Linux kuracağım (4. işletim sistemi olarak ) ama normal şekilde değil de GUI şeklinde kurmak istiyorum. Bunun için Arch Linux GUI İnstaller (ALG) isimli bir proje buldum. Güvenli midir? Aranızda kullananlar var mı? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et İyi forumlar
R runit Kilopat Katılım 16 Temmuz 2020 Mesajlar 5.356 Makaleler 1 Çözümler 61 6 Ağustos 2021 #2 Bunu bilmiyorum ama ALCI'nin cakmasi gibi bir sey mi? ALCI oneririm, ArcoLinux ekibi gelistirdi, guvenilir. ALCI - Arch Linux Calamares Installer - Browse Files at SourceForge.net Arch Linux Calamares Installer sourceforge.net
Bunu bilmiyorum ama ALCI'nin cakmasi gibi bir sey mi? ALCI oneririm, ArcoLinux ekibi gelistirdi, guvenilir. ALCI - Arch Linux Calamares Installer - Browse Files at SourceForge.net Arch Linux Calamares Installer sourceforge.net
NerdNyanroo Femtopat Katılım 11 Ağustos 2021 Mesajlar 114 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ağustos 2021 #3 Arch Linux'un kendi archinstall scripti var onu kullansan daha iyi olur bence.
Ömer faruk SÖNMEZ Hectopat Katılım 22 Mayıs 2020 Mesajlar 278 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ağustos 2021 #4 Arco'yu sevdiğim için ALCI ile kurulum yaptım ama script'i de deneyeceğim teşekkür ederim