Fitz9668 Centipat Katılım 18 Nisan 2022 Mesajlar 168 Yer Ankara 11 Eylül 2022 #1 İyi akşamlar. Laptop ekranını kapattığımda otomatik olarak logout ekranına çıkmasını istiyorum. Ekranı kapatıp açtığımda eski televizyonlarda ortaya çıkan piksel görüntü çıkıyor. Bunu nasıl değiştirebilirim?
İyi akşamlar. Laptop ekranını kapattığımda otomatik olarak logout ekranına çıkmasını istiyorum. Ekranı kapatıp açtığımda eski televizyonlarda ortaya çıkan piksel görüntü çıkıyor. Bunu nasıl değiştirebilirim?
T Tribbianii Hectopat Katılım 17 Ağustos 2018 Mesajlar 44 11 Eylül 2022 #2 burdaki seçenekleri deneyin Dosya Ekleri Ekran görüntüsü 2022-09-11 174143.png 57,1 KB · Görüntüleme: 68
AegisNMA Hectopat Katılım 16 Mayıs 2022 Mesajlar 839 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Eylül 2022 #3 @Tribbianii nin dediği gibi oraya bir göz at AegisNMA dedi: @Tribbianii nin dediği gibi oraya bir göz at Genişletmek için tıkla... onların hepsini uyku yap güç seçeneklerinden
@Tribbianii nin dediği gibi oraya bir göz at AegisNMA dedi: @Tribbianii nin dediği gibi oraya bir göz at Genişletmek için tıkla... onların hepsini uyku yap güç seçeneklerinden
Fitz9668 Centipat Katılım 18 Nisan 2022 Mesajlar 168 Yer Ankara 11 Eylül 2022 #4 AegisNMA dedi: @Tribbianii nin dediği gibi oraya bir göz at onların hepsini uyku yap güç seçeneklerinden Genişletmek için tıkla... Arch linux i3 wm kullanıyorum.Başlıkta belirtmiştim ama düzenleyen arkadaş çıkarmış.Neden tam okumadan başlığı değiştirdi anlamadım. Sorunu çözdüm arkadaşlar.Xfce4-power-manager kurup Laptop Lid kısmında Suspend seçeneğini seçince düzeldi. Son düzenleme: 11 Eylül 2022
AegisNMA dedi: @Tribbianii nin dediği gibi oraya bir göz at onların hepsini uyku yap güç seçeneklerinden Genişletmek için tıkla... Arch linux i3 wm kullanıyorum.Başlıkta belirtmiştim ama düzenleyen arkadaş çıkarmış.Neden tam okumadan başlığı değiştirdi anlamadım. Sorunu çözdüm arkadaşlar.Xfce4-power-manager kurup Laptop Lid kısmında Suspend seçeneğini seçince düzeldi.