B baranegun Hectopat Katılım 20 Nisan 2021 Mesajlar 1.193 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Nisan 2021 #11 iloveichigo dedi: Hocam anladığım kadarıyla kurup yeniden başlattıktan sonra terminal ekranı gelicek yine. WiFi ile bağlanıcam sıkıntı çıkar mı? Genişletmek için tıkla... Kablosuz ağ sürücün kuracağın dağıtımı destekliyorsa sıkıntı olmaz.
iloveichigo dedi: Hocam anladığım kadarıyla kurup yeniden başlattıktan sonra terminal ekranı gelicek yine. WiFi ile bağlanıcam sıkıntı çıkar mı? Genişletmek için tıkla... Kablosuz ağ sürücün kuracağın dağıtımı destekliyorsa sıkıntı olmaz.
iloveichigo Kilopat Katılım 17 Kasım 2020 Mesajlar 3.257 Makaleler 13 Çözümler 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Nisan 2021 #12 Syntax Error dedi: Evet tty ekranı gelecek ve Wi-Fi driverını görürse sıkıntı çıkmaz ki büyük ihtimalle çıkmayacak yani evet bağlanırsın. Genişletmek için tıkla... Hocam ben Manjaro kurmaya çalışırken daha kurmadan WiFi gözüküyordu. Hangi komutla bağlanıcam Wi-Fi'ye?
Syntax Error dedi: Evet tty ekranı gelecek ve Wi-Fi driverını görürse sıkıntı çıkmaz ki büyük ihtimalle çıkmayacak yani evet bağlanırsın. Genişletmek için tıkla... Hocam ben Manjaro kurmaya çalışırken daha kurmadan WiFi gözüküyordu. Hangi komutla bağlanıcam Wi-Fi'ye?
Kerem00 Gigapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 11 Mayıs 2018 Mesajlar 7.088 Makaleler 3 Çözümler 152 22 Nisan 2021 #13 iloveichigo dedi: Hangi komutla bağlanıcam Wi-Fi'ye? Genişletmek için tıkla... iwctl. iwctl kullanmadan önce man iwctl yazıp kullanım şeklini oradan bir okuyabilirsiniz.
iloveichigo dedi: Hangi komutla bağlanıcam Wi-Fi'ye? Genişletmek için tıkla... iwctl. iwctl kullanmadan önce man iwctl yazıp kullanım şeklini oradan bir okuyabilirsiniz.
Syntax Error Hectopat Katılım 2 Ocak 2021 Mesajlar 1.689 Çözümler 10 22 Nisan 2021 #14 iloveichigo dedi: Hocam ben Manjaro kurmaya çalışırken daha kurmadan Wi-Fi gözüküyordu. Hangi komutla bağlanıcam Wi-Fi'ye? Genişletmek için tıkla... Kod:Panoya kopyala iwctl Komutu ile.
iloveichigo dedi: Hocam ben Manjaro kurmaya çalışırken daha kurmadan Wi-Fi gözüküyordu. Hangi komutla bağlanıcam Wi-Fi'ye? Genişletmek için tıkla... Kod:Panoya kopyala iwctl Komutu ile.
D dakovey Megapat Zamanın Tanığı Katılım 3 Temmuz 2017 Mesajlar 1.540 Makaleler 1 Çözümler 20 22 Nisan 2021 #15 iloveichigo dedi: Hocam anladığım kadarıyla kurup yeniden başlattıktan sonra terminal ekranı gelecek yine Genişletmek için tıkla... Kurulum yaparken masaüstü ortamı da yüklerseniz terminal dediğiniz ekran yerine masaüstü ortamı karşılayacak sizi.
iloveichigo dedi: Hocam anladığım kadarıyla kurup yeniden başlattıktan sonra terminal ekranı gelecek yine Genişletmek için tıkla... Kurulum yaparken masaüstü ortamı da yüklerseniz terminal dediğiniz ekran yerine masaüstü ortamı karşılayacak sizi.
R runit Kilopat Katılım 16 Temmuz 2020 Mesajlar 5.356 Makaleler 1 Çözümler 61 22 Nisan 2021 #16 İlk önce Xfce, daha sonra Cinnamon. Ondan sonra da Openbox.
B baranegun Hectopat Katılım 20 Nisan 2021 Mesajlar 1.193 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Nisan 2021 #17 runit dedi: İlk önce Xfce, daha sonra Cinnamon. Ondan sonra da Openbox. Genişletmek için tıkla... Hocam KDE'yi unuttunuz mu?
runit dedi: İlk önce Xfce, daha sonra Cinnamon. Ondan sonra da Openbox. Genişletmek için tıkla... Hocam KDE'yi unuttunuz mu?
R runit Kilopat Katılım 16 Temmuz 2020 Mesajlar 5.356 Makaleler 1 Çözümler 61 22 Nisan 2021 #18 baranegun dedi: Hocam KDE'yi unuttunuz mu? Genişletmek için tıkla... KDE sevmiyorum ben. Canı cehenneme.
baranegun dedi: Hocam KDE'yi unuttunuz mu? Genişletmek için tıkla... KDE sevmiyorum ben. Canı cehenneme.
3 382019 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 26 Şubat 2020 Mesajlar 13.443 Makaleler 13 Çözümler 123 22 Nisan 2021 #19 KDE.
R runit Kilopat Katılım 16 Temmuz 2020 Mesajlar 5.356 Makaleler 1 Çözümler 61 22 Nisan 2021 #20 @Zurnadürüm gelmeden kaçsam iyi olacak.