A ArchBtw Hectopat Katılım 27 Şubat 2021 Mesajlar 1.363 Çözümler 12 19 Temmuz 2021 #11 runit dedi: QEMU. GUI arayuzlu olsun diyorsan aqemu. Genişletmek için tıkla... TerabyteForever dedi: Kvm kullanabilirsin. Genişletmek için tıkla... Disty dedi: QEMU ve GUI olarak virtmanager kullanıyorum. Eki Görüntüle 1109856 Genişletmek için tıkla... QEMU ve GUI olarak virt-Manager kullanmaya karar verdim, yorum yazan herkese teşekkürler. ArchBtw dedi: Win 3.1 Floppy disket. İmg dosyalarını boot edemedim bunu nasıl yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Önce MS-DOS kurup sonra Windows kurmam gerekiyormuş.
runit dedi: QEMU. GUI arayuzlu olsun diyorsan aqemu. Genişletmek için tıkla... TerabyteForever dedi: Kvm kullanabilirsin. Genişletmek için tıkla... Disty dedi: QEMU ve GUI olarak virtmanager kullanıyorum. Eki Görüntüle 1109856 Genişletmek için tıkla... QEMU ve GUI olarak virt-Manager kullanmaya karar verdim, yorum yazan herkese teşekkürler. ArchBtw dedi: Win 3.1 Floppy disket. İmg dosyalarını boot edemedim bunu nasıl yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Önce MS-DOS kurup sonra Windows kurmam gerekiyormuş.