Çözüldü Arch Linux internet olmadan GUI kurulabilir mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Paket ve bağımlılıkların dosyalarını indirirseniz evet, kurabilirsiniz.

Bash:
sudo pacman -Sw paketler...

Daha sonra indirdiğiniz dosyaları /var/cache/pacman/pkg klasöründen kopyalayıp başka bir dizine yedekleyin. Yüklemek istediğiniz zaman kopyaladığınız dizine Arch Linux terminalinden gidin ve şu komutla kurun:

Bash:
sudo pacman -U ./*.tar.zst

Son düzenleme:
@atillux @Rona peki ne önerirsiniz? Sitelere baktım ve 2 paket arasında kaldım. İlki zen kernel + cinnamon diğeri Linux Kernel + plasma.
Ben de geçenlerde denemek için KDE olanı kurmuştum. KDE ile hardened kernel geliyor. Daha sonra hardened kerneli kaldırıp, normal linux kernelini ve lts kerneli kurmuştum. Tabii kernel değiştirirken, grub'ı otomatik ayarlamadığı için, elle ayarlamıştım...
İsterseniz kernel değiştirmeden, hardened kernel ile de kullanabilirsiniz.

Ben de geçenlerde denemek için KDE olanı kurmuştum. KDE ile hardened kernel geliyor. Daha sonra hardened kerneli kaldırıp, normal Linux Kernel'ini ve LTS kerneli kurmuştum. Tabii kernel değiştirirken, GRUB'ı otomatik ayarlamadığı için, elle ayarlamıştım...
İsterseniz kernel değiştirmeden, hardened kernel ile de kullanabilirsiniz.

O kernele aşina olmadığım için ilk kuracağım zaman bildiklerimi denemek istemiştim. Belki ileride daha şahsi bir bilgisayara geçince denerim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı