Fitz9668 Centipat Katılım 18 Nisan 2022 Mesajlar 168 Yer Ankara 7 Mayıs 2022 #11 gen2 dedi: Yaptiktan sonra reboot falan atabilirsin veya oturumu kapatip acmak da yeterli oluyordu sanirsam. Genişletmek için tıkla... Reboot attım hocam işe yaramadı.
gen2 dedi: Yaptiktan sonra reboot falan atabilirsin veya oturumu kapatip acmak da yeterli oluyordu sanirsam. Genişletmek için tıkla... Reboot attım hocam işe yaramadı.
L Linuxginar Terapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Temmuz 2017 Mesajlar 7.554 Makaleler 6 Çözümler 137 Yer Izmir 7 Mayıs 2022 #12 Fitz9668 dedi: Reboot attım hocam işe yaramadı. Genişletmek için tıkla... ISO'yu dogruladin mi? Bir seyler eksik de kurulmus olabilir. Kurarken Installation wikisine gore git. Installation guide - ArchWiki
Fitz9668 dedi: Reboot attım hocam işe yaramadı. Genişletmek için tıkla... ISO'yu dogruladin mi? Bir seyler eksik de kurulmus olabilir. Kurarken Installation wikisine gore git. Installation guide - ArchWiki
Fitz9668 Centipat Katılım 18 Nisan 2022 Mesajlar 168 Yer Ankara 7 Mayıs 2022 #13 Linuxginar dedi: ISO'yu dogruladin mi? Bir seyler eksik de kurulmus olabilir. Kurarken Installation wikisine gore git. Installation guide - ArchWiki Genişletmek için tıkla... Yeni ISO indirdim tekrardan kuracağım.Teşekkürler.
Linuxginar dedi: ISO'yu dogruladin mi? Bir seyler eksik de kurulmus olabilir. Kurarken Installation wikisine gore git. Installation guide - ArchWiki Genişletmek için tıkla... Yeni ISO indirdim tekrardan kuracağım.Teşekkürler.