Kl_as Hectopat Katılım 6 Nisan 2021 Mesajlar 261 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2023 #1 Geçenlerde Arch Linux kurdum fakat düzgün kurulmadığı için elle manuel kurmaya karar verdim. Kurulumda attığım fotoğraftaki hatayı alıyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 5 Mart 2023
Geçenlerde Arch Linux kurdum fakat düzgün kurulmadığı için elle manuel kurmaya karar verdim. Kurulumda attığım fotoğraftaki hatayı alıyorum.
Çözüm Kl_as 5 Mart 2023 Shaw Dickerson dedi: Hocam kurulumda eksik bir yer yaptınız mı? Mount etmeme gibi. Genişletmek için tıkla... Tekrar kuruyorum hocam sorun olursa yazarım geri. Yardımcı olan herkese teşekkür ederim tekrardan kurunca düzeldi.
Shaw Dickerson dedi: Hocam kurulumda eksik bir yer yaptınız mı? Mount etmeme gibi. Genişletmek için tıkla... Tekrar kuruyorum hocam sorun olursa yazarım geri. Yardımcı olan herkese teşekkür ederim tekrardan kurunca düzeldi.
3 363652 Megapat Katılım 2 Eylül 2020 Mesajlar 4.971 Makaleler 3 Çözümler 83 5 Mart 2023 #2 Kl_as dedi: Geçenlerde Arch Linux kurdum fakat düzgün kurulmadığı için elle manuel kurmaya karar verdim. Kurulumda attığım fotoğraftaki hatayı alıyorum. Eki Görüntüle 1690782 Genişletmek için tıkla... Bilgisayarınız muhtemelen UEFI. lsblk yazıp fotoğraf atın. Artı 0 Eksi
Kl_as dedi: Geçenlerde Arch Linux kurdum fakat düzgün kurulmadığı için elle manuel kurmaya karar verdim. Kurulumda attığım fotoğraftaki hatayı alıyorum. Eki Görüntüle 1690782 Genişletmek için tıkla... Bilgisayarınız muhtemelen UEFI. lsblk yazıp fotoğraf atın.
KS KS Kl_as Hectopat Katılım 6 Nisan 2021 Mesajlar 261 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2023 #3 363652 dedi: Bilgisayarınız muhtemelen UEFI. lsblk yazıp fotoğraf atın. Genişletmek için tıkla... Eski sistem hocam UEFI değil. Artı 0 Eksi
363652 dedi: Bilgisayarınız muhtemelen UEFI. lsblk yazıp fotoğraf atın. Genişletmek için tıkla... Eski sistem hocam UEFI değil.
S Shaw Dickerson Hectopat Katılım 25 Eylül 2020 Mesajlar 3.529 Makaleler 2 Çözümler 18 5 Mart 2023 #4 Kl_as dedi: Geçenlerde Arch Linux kurdum fakat düzgün kurulmadığı için elle manuel kurmaya karar verdim. Kurulumda attığım fotoğraftaki hatayı alıyorum. Eki Görüntüle 1690782 Genişletmek için tıkla... grub-mkdevicemap yaptıktan sonra yeniden dener misiniz? Root olarak. Artı 0 Eksi
Kl_as dedi: Geçenlerde Arch Linux kurdum fakat düzgün kurulmadığı için elle manuel kurmaya karar verdim. Kurulumda attığım fotoğraftaki hatayı alıyorum. Eki Görüntüle 1690782 Genişletmek için tıkla... grub-mkdevicemap yaptıktan sonra yeniden dener misiniz? Root olarak.
KS KS Kl_as Hectopat Katılım 6 Nisan 2021 Mesajlar 261 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2023 #5 Shaw Dickerson dedi: GRUB-mkdevicemap yaptıktan sonra yeniden dener misiniz? Root olarak. Genişletmek için tıkla... Bu sefer de böyle bir hata geliyor. Dosya Ekleri IMG_20230305_151051.jpg 168,7 KB · Görüntüleme: 36 Artı 0 Eksi
Shaw Dickerson dedi: GRUB-mkdevicemap yaptıktan sonra yeniden dener misiniz? Root olarak. Genişletmek için tıkla... Bu sefer de böyle bir hata geliyor.
S Shaw Dickerson Hectopat Katılım 25 Eylül 2020 Mesajlar 3.529 Makaleler 2 Çözümler 18 5 Mart 2023 #6 Kl_as dedi: Bu sefer de böyle bir hata geliyor. Genişletmek için tıkla... Grub'u yeniden yükleyip kurmayı deneyin grub'u. Artı 0 Eksi
Kl_as dedi: Bu sefer de böyle bir hata geliyor. Genişletmek için tıkla... Grub'u yeniden yükleyip kurmayı deneyin grub'u.
KS KS Kl_as Hectopat Katılım 6 Nisan 2021 Mesajlar 261 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2023 #7 Shaw Dickerson dedi: GRUB'u yeniden yükleyip kurmayı deneyin GRUB'u. Genişletmek için tıkla... Çoğu şeyi denedim olmuyor. Artı 0 Eksi
Shaw Dickerson dedi: GRUB'u yeniden yükleyip kurmayı deneyin GRUB'u. Genişletmek için tıkla... Çoğu şeyi denedim olmuyor.
S Shaw Dickerson Hectopat Katılım 25 Eylül 2020 Mesajlar 3.529 Makaleler 2 Çözümler 18 5 Mart 2023 #8 Kl_as dedi: Çoğu şeyi denedim olmuyor. Genişletmek için tıkla... Neleri denediniz? Şu an chroot musunuz? Son düzenleyen: Moderatör: 5 Mart 2023 Artı 0 Eksi
Kl_as dedi: Çoğu şeyi denedim olmuyor. Genişletmek için tıkla... Neleri denediniz? Şu an chroot musunuz?
KS KS Kl_as Hectopat Katılım 6 Nisan 2021 Mesajlar 261 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2023 #9 Shaw Dickerson dedi: Neleri denediniz? Şu an chroot musunuz? Genişletmek için tıkla... Evet sistemin içindeyim. pacman -S grub yazmama rağmen hatayı alıyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 5 Mart 2023 Artı 0 Eksi
Shaw Dickerson dedi: Neleri denediniz? Şu an chroot musunuz? Genişletmek için tıkla... Evet sistemin içindeyim. pacman -S grub yazmama rağmen hatayı alıyorum.
S Shaw Dickerson Hectopat Katılım 25 Eylül 2020 Mesajlar 3.529 Makaleler 2 Çözümler 18 5 Mart 2023 #10 Kl_as dedi: Evet sistemin içindeyim. pacman -S grub yazmama rağmen hatayı alıyorum. Genişletmek için tıkla... Yahu komut pacman -S grub. Son düzenleyen: Moderatör: 5 Mart 2023 Artı 0 Eksi
Kl_as dedi: Evet sistemin içindeyim. pacman -S grub yazmama rağmen hatayı alıyorum. Genişletmek için tıkla... Yahu komut pacman -S grub.