Kl_as Hectopat Katılım 6 Nisan 2021 Mesajlar 261 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2023 #1 Geçenlerde Arch Linux kurdum fakat düzgün kurulmadığı için elle manuel kurmaya karar verdim. Kurulumda attığım fotoğraftaki hatayı alıyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 5 Mart 2023
Geçenlerde Arch Linux kurdum fakat düzgün kurulmadığı için elle manuel kurmaya karar verdim. Kurulumda attığım fotoğraftaki hatayı alıyorum.
Çözüm Kl_as 5 Mart 2023 Shaw Dickerson dedi: Hocam kurulumda eksik bir yer yaptınız mı? Mount etmeme gibi. Genişletmek için tıkla... Tekrar kuruyorum hocam sorun olursa yazarım geri. Yardımcı olan herkese teşekkür ederim tekrardan kurunca düzeldi.
Shaw Dickerson dedi: Hocam kurulumda eksik bir yer yaptınız mı? Mount etmeme gibi. Genişletmek için tıkla... Tekrar kuruyorum hocam sorun olursa yazarım geri. Yardımcı olan herkese teşekkür ederim tekrardan kurunca düzeldi.
S Shaw Dickerson Hectopat Katılım 25 Eylül 2020 Mesajlar 3.529 Makaleler 2 Çözümler 18 5 Mart 2023 #21 604997 dedi: Yeni iseniz niye Arch anlamadım Bu arada pardon sisteminiz UEFI değilmiş Kurulumda 200-300 MB alanında boot yeri açacaktınız /mnt/boot diye klasör yapıp oraya Mount edecektiniz ama Unutmuşsunuz sanırım O yer olmadan sistem açılmaz Genişletmek için tıkla... Legacy kurulumda gerek yok. Root alanı ve isteğe bağlı swap alanı yeterli. Artı 0 Eksi
604997 dedi: Yeni iseniz niye Arch anlamadım Bu arada pardon sisteminiz UEFI değilmiş Kurulumda 200-300 MB alanında boot yeri açacaktınız /mnt/boot diye klasör yapıp oraya Mount edecektiniz ama Unutmuşsunuz sanırım O yer olmadan sistem açılmaz Genişletmek için tıkla... Legacy kurulumda gerek yok. Root alanı ve isteğe bağlı swap alanı yeterli.
6 604997 Centipat Katılım 5 Aralık 2022 Mesajlar 401 Çözümler 1 5 Mart 2023 #22 Shaw Dickerson dedi: Legacy kurulumda gerek yok. Root alanı ve isteğe bağlı swap alanı yeterli. Genişletmek için tıkla... Bilmiyordum BIOS Gentoo'da /mnt/gentoo/boot yeri açılıyordu ve Mount ediliyordu ondan öyle hatırlıyorum sanırım Artı 0 Eksi
Shaw Dickerson dedi: Legacy kurulumda gerek yok. Root alanı ve isteğe bağlı swap alanı yeterli. Genişletmek için tıkla... Bilmiyordum BIOS Gentoo'da /mnt/gentoo/boot yeri açılıyordu ve Mount ediliyordu ondan öyle hatırlıyorum sanırım
S Shaw Dickerson Hectopat Katılım 25 Eylül 2020 Mesajlar 3.529 Makaleler 2 Çözümler 18 5 Mart 2023 #23 Kl_as dedi: Hala /dev/sda3 gösteriyor. Genişletmek için tıkla... Hocam kurulumda eksik bir yer yaptınız mı? Mount etmeme gibi. Artı 0 Eksi
Kl_as dedi: Hala /dev/sda3 gösteriyor. Genişletmek için tıkla... Hocam kurulumda eksik bir yer yaptınız mı? Mount etmeme gibi.
KS KS Kl_as Hectopat Katılım 6 Nisan 2021 Mesajlar 261 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2023 #24 Shaw Dickerson dedi: Hocam kurulumda eksik bir yer yaptınız mı? Mount etmeme gibi. Genişletmek için tıkla... Tekrar kuruyorum hocam sorun olursa yazarım geri. Yardımcı olan herkese teşekkür ederim tekrardan kurunca düzeldi. Son düzenleme: 5 Mart 2023 Artı 0 Eksi Çözüm
Shaw Dickerson dedi: Hocam kurulumda eksik bir yer yaptınız mı? Mount etmeme gibi. Genişletmek için tıkla... Tekrar kuruyorum hocam sorun olursa yazarım geri. Yardımcı olan herkese teşekkür ederim tekrardan kurunca düzeldi.
S Shaw Dickerson Hectopat Katılım 25 Eylül 2020 Mesajlar 3.529 Makaleler 2 Çözümler 18 5 Mart 2023 #25 Kl_as dedi: Tekrar kuruyorum hocam sorun olursa yazarım geri. Yardımcı olan herkese teşekkür ederim tekrardan kurunca düzeldi. Genişletmek için tıkla... Sanırım bir yeri mount etmemiş veya bir yeri atlamışsınız, her zaman Wiki ye bağlı kalın. Artı 0 Eksi
Kl_as dedi: Tekrar kuruyorum hocam sorun olursa yazarım geri. Yardımcı olan herkese teşekkür ederim tekrardan kurunca düzeldi. Genişletmek için tıkla... Sanırım bir yeri mount etmemiş veya bir yeri atlamışsınız, her zaman Wiki ye bağlı kalın.