mremperor Hectopat Katılım 17 Nisan 2021 Mesajlar 284 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2024 #1 Merhaba Ventoy ile USB diskime GPT bölümlendirmesi yaparak içine Arch Linux ISO dosyasını attım. Ardından boot menüden USB'yi seçince bu hatayı aldım. Dosya Ekleri IMG_20240818_111835~2.jpg 151,3 KB · Görüntüleme: 46
Merhaba Ventoy ile USB diskime GPT bölümlendirmesi yaparak içine Arch Linux ISO dosyasını attım. Ardından boot menüden USB'yi seçince bu hatayı aldım.
Zurnadürüm Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Mayıs 2020 Mesajlar 7.126 Makaleler 22 Çözümler 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2024 #2 BIOS'tan Secure Boot ozelligini kapatin.
mremperor Hectopat Katılım 17 Nisan 2021 Mesajlar 284 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2024 #3 Zurnadürüm dedi: BIOS'tan Secure Boot ozelligini kapatin. Genişletmek için tıkla... Hocam sağ olun oldu. Peki şimdi yükleme için hangi seçeneği seçmem lazım? Boot in normal mode var. Boot in GRUB2 mode var. File cheksum var.
Zurnadürüm dedi: BIOS'tan Secure Boot ozelligini kapatin. Genişletmek için tıkla... Hocam sağ olun oldu. Peki şimdi yükleme için hangi seçeneği seçmem lazım? Boot in normal mode var. Boot in GRUB2 mode var. File cheksum var.
Zurnadürüm Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Mayıs 2020 Mesajlar 7.126 Makaleler 22 Çözümler 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2024 #4 mremperor dedi: Hocam sağ olun oldu. Peki şimdi yükleme için hangi seçeneği seçmem lazım? Genişletmek için tıkla... GRUB ekraninda ilk seçeneği. Kurulum icin ise kurulum rehberini takip edeceksin. Installation guide (Türkçe) - ArchWiki Installation guide - ArchWiki (Ingilizce)
mremperor dedi: Hocam sağ olun oldu. Peki şimdi yükleme için hangi seçeneği seçmem lazım? Genişletmek için tıkla... GRUB ekraninda ilk seçeneği. Kurulum icin ise kurulum rehberini takip edeceksin. Installation guide (Türkçe) - ArchWiki Installation guide - ArchWiki (Ingilizce)
mremperor Hectopat Katılım 17 Nisan 2021 Mesajlar 284 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2024 #5 Zurnadürüm dedi: GRUB ekraninda ilk seçeneği. Kurulum icin ise kurulum rehberini takip edeceksin. Installation guide (Türkçe) - ArchWiki Installation guide - ArchWiki (Ingilizce) Genişletmek için tıkla... Hocam yükledim ama kullanıcı oluşturma rağmen kullanıcı çıkmadı. Kilit ekranında user yok.
Zurnadürüm dedi: GRUB ekraninda ilk seçeneği. Kurulum icin ise kurulum rehberini takip edeceksin. Installation guide (Türkçe) - ArchWiki Installation guide - ArchWiki (Ingilizce) Genişletmek için tıkla... Hocam yükledim ama kullanıcı oluşturma rağmen kullanıcı çıkmadı. Kilit ekranında user yok.
Zurnadürüm Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Mayıs 2020 Mesajlar 7.126 Makaleler 22 Çözümler 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2024 #6 mremperor dedi: Kilit ekranında user yok. Genişletmek için tıkla... Ctrl+Alt+F3 ile TTY ekranina gecin. Normal kullanici olarak giris yapabiliyor musunuz? Eger hayir ise root olarak login yapin ve yeni kullanici olusturun. Bash:Panoya kopyala useradd -mG wheel <kullanici adi>
mremperor dedi: Kilit ekranında user yok. Genişletmek için tıkla... Ctrl+Alt+F3 ile TTY ekranina gecin. Normal kullanici olarak giris yapabiliyor musunuz? Eger hayir ise root olarak login yapin ve yeni kullanici olusturun. Bash:Panoya kopyala useradd -mG wheel <kullanici adi>