popos Picopat Katılım 23 Nisan 2021 Mesajlar 99 Çözümler 1 Yer System76 28 Nisan 2021 #1 Mobilden yazıyorum, hata olursa affola. Şu an kurulum aşamasındayım. Wi-Fi-menu yazıyorum ancak hata veriyor. Son düzenleyen: Moderatör: 28 Nisan 2021
Mobilden yazıyorum, hata olursa affola. Şu an kurulum aşamasındayım. Wi-Fi-menu yazıyorum ancak hata veriyor.
Bsd Kaymak Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Mart 2020 Mesajlar 3.216 Makaleler 2 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Nisan 2021 #2 iwctl kullanin. WiFi menu kaldirildi.
afacanc38 Kilopat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 1.710 Makaleler 5 Çözümler 27 28 Nisan 2021 #3 popos dedi: Mobilden yazıyorum, hata olursa affola. Şu an kurulum aşamasındayım. Wi-Fi-menu yazıyorum ancak hata veriyor. Genişletmek için tıkla... wifi-menu yerine artık iwctl kullanıyoruz. iwd - ArchWiki wiki.archlinux.org Şu komutun gerekli yerlerini düzenleyerek çalıştırırsanız İnternet'e bağlanabilirsiniz: Bash:Panoya kopyala iwctl --passphrase <şifreniz> station wlan0 connect <ağ adı> Son düzenleme: 28 Nisan 2021
popos dedi: Mobilden yazıyorum, hata olursa affola. Şu an kurulum aşamasındayım. Wi-Fi-menu yazıyorum ancak hata veriyor. Genişletmek için tıkla... wifi-menu yerine artık iwctl kullanıyoruz. iwd - ArchWiki wiki.archlinux.org Şu komutun gerekli yerlerini düzenleyerek çalıştırırsanız İnternet'e bağlanabilirsiniz: Bash:Panoya kopyala iwctl --passphrase <şifreniz> station wlan0 connect <ağ adı>